Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone XS Max – En enda større opplevelse

Apple iPhone XS Max 64 GB Gold

  Art.nr: 1004953
 • 6,5" OLED Super Retina-skjerm
 • Dobbelt 12 MP-kamera med dobbel OIS
 • Vann- og støvbestandig med IP68
 • iOS 12 med Memoji og FaceTime-gruppesamtale
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
7 490,-

Delbetal fra 669,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Velkommen til den største skjermen på en iPhone noen gang.

iPhone Xs Max har en 6,5" Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹ Med avansert Face ID kan du trygt låse opp iPhone, logge på apper og betale med kun et lite øyekast.

A12 Bionic-chip med ny neural Engine som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP kamera løfter portrettbildene dine tilet nytt nivå med portressmodus, portrettlyssetting, fobedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68.² Og også iOS 12 - verdens mest avanserte mobilplatform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang.

De viktigste funksjonene

 • 6,5-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR.¹ 
 • Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter)
 • Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera med portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDR.
 • Face ID for sikker autentisering og Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural Engine
 • Trådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴
 • iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵

Juridisk informasjon

Programvare fra tredjeparter selges separat.
¹Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xs Max 6,46 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
²iPhone Xs Max ble teste under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
³Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay.
⁴Trådløse Qi-ladere selges separat.
⁵Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering.

Spesifikasjoner

Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xs/specs/.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1004953 Apple Apple iPhone XS Max 64 GB Gold MT522QN/A Velkommen til den største skjermen på en iPhone noen gang. iPhone Xs Max har en 6,5" Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹ Med avansert Face ID kan du trygt låse opp iPhone, logge på apper og betale med kun et lite øyekast.A12 Bionic-chip med ny neural Engine som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP kamera løfter portrettbildene dine tilet nytt nivå med portressmodus, portrettlyssetting, fobedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68.² Og også iOS 12 - verdens mest avanserte mobilplatform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang. De viktigste funksjonene 6,5-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR.¹ Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter)Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera med portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDR.Face ID for sikker autentisering og Apple Pay³A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural EngineTrådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵ Juridisk informasjon Programvare fra tredjeparter selges separat.¹Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xs Max 6,46 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.²iPhone Xs Max ble teste under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.³Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay.⁴Trådløse Qi-ladere selges separat.⁵Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering. Spesifikasjoner Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xs/specs/. Apple 5 2 7490 NOK 7490 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple