Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone Xʀ 64 GB - Briljant. Fra innsiden og ut.

Apple iPhone XR 64GB White

  Art.nr: 1005093
 • 6,1" HD-skjerm
 • Vann og støvbestandig IP67
 • 12 MP-kamera med OIS
 • iOS 12 og Face ID
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

6 390,-

Delbetal fra 578,-/mnd Info

Info
Apple iPhone XR 64GB White
Produkt du ser på: iPhone Xʀ 64 GB - Briljant. Fra innsiden og ut.

6 390,-


 • pris: 6 938,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

iPhone Xʀ har den mest avanserte LCD-skjermen på en smarttelefon – en 6,1" Liquid Retina-skjerm med bransjens beste fargegjengivelse og et nytenkende design som gjør at den bakgrunnbelyste skjermen kan strekke seg helt ut i hjørnene. Seks nye fantastiske finisher. Med avansert Face ID kan du trygt låse opp telefonen, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. A12 Bionic-chip med neste generasjons Neural Engine som benytter seg av maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av blant annet bilder, spill og utvidet virkelighet og mye mer. 

Et banebrytende system med 12 MP-kamera, portrettmodus, portrettlys, forbedret bokeh-effekt og en helt ny mulighet å justere dybdeskarpheten i etterkant. Vannbestandig design i henhold til IP67-standard. iOS 12 er det mest avanserte mobiloperativsystemet i verden, med nye kraftfulle verktøy som gjør iPhone enda mer personlig.

De viktigste funksjonene

 • 6,1" Liquid Retina HD-skjerm (LCD)¹
 • Vann og støvbestandighetrangering på IP67 (maksimal dybde på en meter i opptil 30 minutter)²
 • 12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera - portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphet
 • Face ID for sikker betaling med Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural Engine
 • Trådløs lading - fungerer med QI-ladere
 • iOS med memoji, skermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i facetime⁴

Juridisk informasjon

1. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xʀ 6,06" diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

2. iPhone Xʀ ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 (maksimal dybde på én meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no.

4. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering.

Spesifikasjoner

Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xʀ/specs/.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

1005093 Apple Apple iPhone XR 64GB White MRY52QN/A iPhone Xʀ har den mest avanserte LCD-skjermen på en smarttelefon – en 6,1" Liquid Retina-skjerm med bransjens beste fargegjengivelse og et nytenkende design som gjør at den bakgrunnbelyste skjermen kan strekke seg helt ut i hjørnene. Seks nye fantastiske finisher. Med avansert Face ID kan du trygt låse opp telefonen, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. A12 Bionic-chip med neste generasjons Neural Engine som benytter seg av maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av blant annet bilder, spill og utvidet virkelighet og mye mer.  Et banebrytende system med 12 MP-kamera, portrettmodus, portrettlys, forbedret bokeh-effekt og en helt ny mulighet å justere dybdeskarpheten i etterkant. Vannbestandig design i henhold til IP67-standard. iOS 12 er det mest avanserte mobiloperativsystemet i verden, med nye kraftfulle verktøy som gjør iPhone enda mer personlig. De viktigste funksjonene 6,1" Liquid Retina HD-skjerm (LCD)¹Vann og støvbestandighetrangering på IP67 (maksimal dybde på en meter i opptil 30 minutter)²12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera - portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetFace ID for sikker betaling med Apple Pay³A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural EngineTrådløs lading - fungerer med QI-ladereiOS med memoji, skermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i facetime⁴ Juridisk informasjon 1. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xʀ 6,06" diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. 2. iPhone Xʀ ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 (maksimal dybde på én meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no. 4. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering. Spesifikasjoner Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xʀ/specs/. Apple 4,4 13 6390 NOK 6390 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple