Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone 8 med utførelse i glass og trådløs lading

Apple iPhone 8 64GB Space Grey

  Art.nr: 247707
 • 4,7" Retina HD-skjerm
 • Vann og støvtett design
 • 12 MP-kamera med OIS og video i 4K
 • 7 MP FaceTime HD-kamera
 • Touch ID for sikker autentisering
 • Maks 2 stk. per kunde
Variant Space Grey

Abonnement

5 290,-

Delbetal fra 486,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

iPhone 8 er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone. 12 MP-kamera med ny sensor og avansert bildesignalprosessor. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter forsterket virkelighet i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8.

De viktigste funksjonene

 • 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone (3)
 • Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)
 • 12 MP-kamera med IOS og video i 4K (opp til 60 bilder/s)
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (4)
 • Touch ID for sikker autentisering
 • A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.
 • Trådløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1) 

Juridisk informasjon

 1. Kompatible trådløse ladeplater selges separat.
 2. iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 3. Skjermstørrelsen måles diagonalt.
 4. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader.

Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

Se også

(17 stk)
 • 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone
 • Vann- og støvtett design i glass og aluminium
 • 12 MP-kamera med OIS og video i 4K

6 690,-

Se også

(17 stk)
 • 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone
 • Vann- og støvtett design i glass og aluminium
 • 12 MP-kamera med OIS og video i 4K

6 690,-

247707 Apple Apple iPhone 8 64GB Space Grey MQ6G2QN/A iPhone 8 er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone. 12 MP-kamera med ny sensor og avansert bildesignalprosessor. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter forsterket virkelighet i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8. De viktigste funksjonene 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone (3)Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)12 MP-kamera med IOS og video i 4K (opp til 60 bilder/s)7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (4)Touch ID for sikker autentiseringA11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.Trådløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1)  Juridisk informasjon Kompatible trådløse ladeplater selges separat.iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.Skjermstørrelsen måles diagonalt.FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader. Apple 4,6 18 5290 NOK 5290 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobil
 3. Apple