Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone 7 med 3D Touch og solid byggkvalitet

Apple iPhone 7 128GB Black

  Art.nr: 1015900
  • 4,7" Retina-skjerm
  • 12 MP kamera med optisk bildestabilisering
  • Apples raske A10-prosessor
  • Sprut-, vann- og støvbestandig (IP67)
  • Stereohøyttalere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Abonnement

4 590,-

Delbetal fra 428,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

iPhone 7 har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksler. Skjermen er på 4,7" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67. 

4,7" Retina HD-skjerm med 3D-touch

Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Skjermen på iPhone 7 bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien. Med 3D Touch merker telefonen hvor hardt du trykker på skjermen. Dette gir deg en unik måte å bruke telefonen på.

Et elegant design 

iPhone 7 har et elegant design hvor chassiset er skåret ut fra et helt stykke aluminium. Under produksjonen behandles chassiset i en rekke omfattende prosesser for at kvaliteten og sluttresultatet skal gi det ypperste av kvalitet og et fantastisk utseende. Se video for mer informasjon. 

12 megapiksel kamera med en helt unik kamera-chip

Apple har forbedret kameraet i iPhone 7, noe som gir deg bilder i verdensklasse. Kameraet har 12 megapiksel og optisk bildestabilisering. Med sin blenderåpning på ƒ / 1.8 og en linse med seks elementer får du et imponerende resultatet selv i omgivelser med lite lys. Kameraet er fullt av nye og avanserte kamerafunksjoner som gjør bildene levende enn noen sinne.

Frontkameraet i iPhone 7 er også forbedret med en oppløsning på 7 megapiksel som også har bedre gjengivelse av farger.

Rå kraft med Apple A10 Fusion-chip

Den nye prosessoren i iPhone 7  kalles A10 og gir stor forbedring mot tidligere modeller. Denne nye prosessoren gjør telefonen 2x raskere enn iPhone 6. A10-prosessoren er bygget med en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det. Prosessoren bruker også mindre strøm enn tidligere utgaver, noe som gir deg en iPhone med lengre batteritid og bedre ytelse.

Stereohøyttalere med suveren lyd

iPhone 7 er den første iPhonen som har blitt utstyrt med stereohøyttalere. Høyttalerne gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, så nå er det bare å skru opp lyden med iPhone 7.

1015900 1015900 Apple Apple iPhone 7 128GB Black MN922QN/A iPhone 7 har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksler. Skjermen er på 4,7" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67.  4,7" Retina HD-skjerm med 3D-touch Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Skjermen på iPhone 7 bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien. Med 3D Touch merker telefonen hvor hardt du trykker på skjermen. Dette gir deg en unik måte å bruke telefonen på. Et elegant design  iPhone 7 har et elegant design hvor chassiset er skåret ut fra et helt stykke aluminium. Under produksjonen behandles chassiset i en rekke omfattende prosesser for at kvaliteten og sluttresultatet skal gi det ypperste av kvalitet og et fantastisk utseende. Se video for mer informasjon.  12 megapiksel kamera med en helt unik kamera-chip Apple har forbedret kameraet i iPhone 7, noe som gir deg bilder i verdensklasse. Kameraet har 12 megapiksel og optisk bildestabilisering. Med sin blenderåpning på ƒ / 1.8 og en linse med seks elementer får du et imponerende resultatet selv i omgivelser med lite lys. Kameraet er fullt av nye og avanserte kamerafunksjoner som gjør bildene levende enn noen sinne.Frontkameraet i iPhone 7 er også forbedret med en oppløsning på 7 megapiksel som også har bedre gjengivelse av farger. Rå kraft med Apple A10 Fusion-chip Den nye prosessoren i iPhone 7  kalles A10 og gir stor forbedring mot tidligere modeller. Denne nye prosessoren gjør telefonen 2x raskere enn iPhone 6. A10-prosessoren er bygget med en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det. Prosessoren bruker også mindre strøm enn tidligere utgaver, noe som gir deg en iPhone med lengre batteritid og bedre ytelse. Stereohøyttalere med suveren lyd iPhone 7 er den første iPhonen som har blitt utstyrt med stereohøyttalere. Høyttalerne gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, så nå er det bare å skru opp lyden med iPhone 7. Apple 4590 NOK 4590 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Apple