Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tre kameraer. Ubegrensede muligheter.

Apple iPhone 11 Pro 256GB Space Grey

  Art.nr: 1009952
 • 5,8" XDR OLED-skjerm
 • Trippel kamerasystem
 • Frontkamera med slo-fie
 • Hurtiglading og trådløs lading
 • A13 Bionic-chip

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Space Grey

12 490,-

Delbetal fra 1 086,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta flotte videoer og bilder som imponerer, med ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. Se HDR-filmer og ‑programmer på en Super Retina XDR-skjerm – den mest lyssterke iPhone-skjermen til nå. Opplev en enestående ytelse til spill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. Få et batteri som varer hele dagen¹, og vannbestandighet² på et helt nytt nivå. Alt dette er mulig med den første iPhonen som har kraft nok til å kalles Pro. 

Viktige punkter

 • 5,8" Super Retina XDR OLED-skjerm³
 • Vann- og støvbestandig (4 meter i opptil 30 minutter, IP68)²
 • Tre 12 MP kameraer (ultravidvinkel, vidvinkel, tele), Nattmodus, Portrettmodus og 4K‑video med opptil 60 bps 
 • 12 MP TrueDepth-frontkamera med Portrettmodus, 4K‑video og sakte film
 • Face ID for sikker autentisering og Apple Pay
 • A13 Bionic-chip med tredje generasjons Neural Engine 
 • Hurtiglading med 18-watts lader inkludert 
 • Trådløs lading⁴
 • iOS 13 med Mørk modus, nye verktøy for video- og bilderedigering og helt nye funksjoner for personvern 

Juridisk informasjon

 1. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries. 
 2. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på fire meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 
 3. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone 11 Pro 5,8" diagonalt, mens skjermen på iPhone 11 Pro Max er 6,46". Den synlige skjermflaten er mindre. 
 4. Trådløse Qi-ladere selges separat. 

Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1009952 1009952 Apple Apple iPhone 11 Pro 256GB Space Grey MWC72QN/A Ta flotte videoer og bilder som imponerer, med ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. Se HDR-filmer og ‑programmer på en Super Retina XDR-skjerm – den mest lyssterke iPhone-skjermen til nå. Opplev en enestående ytelse til spill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. Få et batteri som varer hele dagen¹, og vannbestandighet² på et helt nytt nivå. Alt dette er mulig med den første iPhonen som har kraft nok til å kalles Pro.  Viktige punkter 5,8" Super Retina XDR OLED-skjerm³Vann- og støvbestandig (4 meter i opptil 30 minutter, IP68)²Tre 12 MP kameraer (ultravidvinkel, vidvinkel, tele), Nattmodus, Portrettmodus og 4K‑video med opptil 60 bps 12 MP TrueDepth-frontkamera med Portrettmodus, 4K‑video og sakte filmFace ID for sikker autentisering og Apple PayA13 Bionic-chip med tredje generasjons Neural Engine Hurtiglading med 18-watts lader inkludert Trådløs lading⁴iOS 13 med Mørk modus, nye verktøy for video- og bilderedigering og helt nye funksjoner for personvern  Juridisk informasjon Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på fire meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone 11 Pro 5,8" diagonalt, mens skjermen på iPhone 11 Pro Max er 6,46". Den synlige skjermflaten er mindre. Trådløse Qi-ladere selges separat.  Apple 5 6 12490 NOK 12490 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple