Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fargerik. Kraftfull. Unik.

Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED

  Art.nr: 1009878
 • 6,1-tommers Liquid Retina HD LCD-skjerm
 • Vann- og støvbestandig
 • To 12 MP kameraer
 • Face ID for sikker autentisering
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Rød

7 490,-

Delbetal fra 669,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Helt nytt dobbelt kamerasystem med ultravidvinkel. Nattmodus og imponerende videokvalitet. Vann og støvbestandig.¹ Heldagsbatteri.² Seks flotte finisher. En iPhone – skrudd opp til 11.


Film i 4K, ta vakre portretter og fotografer storslåtte landskap med det helt nye doble kamerasystemet.Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. Se bilder, videoer og spill inaturtro farger på den 6,1-tommers store Luiquid Retina-skjermen.³ Opplev en enestående ytelse tilspill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. Gjør mer og lad mindre medet batteri som varer hele dagen.2 Og senk skuldrene – iPhone 11 er vannbestandig ned til to meter i30 minutter.¹

De viktigste funksjonene

 • 6,1-tommers Liquid Retina HD LCD-skjerm³
 • Vann- og støvbestandig (2 meter i opptil 30 minutter, IP68)¹
 • To 12 MP kameraer (ultravidvinkel og vidvinkel), Nattmodus, Portrettmodus og 4K‑video med opp til 60 bps
 • 12 MP TrueDepth-frontkamera med Portrettmodus, 4K‑video og sakte film
 • Face ID for sikker autentisering og Apple Pay
 • A13 Bionic-chip med tredje generasjons Neural Engine
 • Kan hurtiglades
 • Trådløs lading⁴
 • iOS 13 med Mørk modus, nye verktøy for video- og bilderedigering og helt nye funksjoner for personvern

Juridisk

 1.  iPhone 11 er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 2. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
 3. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone 11 6,06 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
 4. Trådløse Qi-ladere selges separat.

Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1009878 1009878 Apple Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED MWLV2QN/A Helt nytt dobbelt kamerasystem med ultravidvinkel. Nattmodus og imponerende videokvalitet. Vann og støvbestandig.¹ Heldagsbatteri.² Seks flotte finisher. En iPhone – skrudd opp til 11.Film i 4K, ta vakre portretter og fotografer storslåtte landskap med det helt nye doble kamerasystemet.Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. Se bilder, videoer og spill inaturtro farger på den 6,1-tommers store Luiquid Retina-skjermen.³ Opplev en enestående ytelse tilspill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. Gjør mer og lad mindre medet batteri som varer hele dagen.2 Og senk skuldrene – iPhone 11 er vannbestandig ned til to meter i30 minutter.¹ De viktigste funksjonene 6,1-tommers Liquid Retina HD LCD-skjerm³Vann- og støvbestandig (2 meter i opptil 30 minutter, IP68)¹To 12 MP kameraer (ultravidvinkel og vidvinkel), Nattmodus, Portrettmodus og 4K‑video med opp til 60 bps12 MP TrueDepth-frontkamera med Portrettmodus, 4K‑video og sakte filmFace ID for sikker autentisering og Apple PayA13 Bionic-chip med tredje generasjons Neural EngineKan hurtigladesTrådløs lading⁴iOS 13 med Mørk modus, nye verktøy for video- og bilderedigering og helt nye funksjoner for personvern Juridisk  iPhone 11 er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone 11 6,06 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.Trådløse Qi-ladere selges separat. Mobil 4,8 25 7490 NOK 7490 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil