Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig, rask og smart mobiltelefon med AI

ASUS Zenfone 5Z 6/64 Midnight Blue

  Art.nr: 1003391
  • 6,2" FHD+-helskjermsdisplay 19:9
  • Snapdragon 845 + 6 GB RAM
  • Android 9
  • 64 GB minne + microSD-kort
  • 12 + 8 megapikslers bak kamera
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Zenfone 5Z er en smarttelefon med perfeksjon i hver minste detalj. Den har en Zen-inspirerte bakside som forbindes med et bredt skjerm som dekker opptil 90% av forsiden som gir et luksuriøst og moderne inntrykk. Den har spesifikasjoner som blant annet super rask prosessor, god minne og lagringsplass, to bak kameraer med Artificial Intelligence, god batteri med smart ladning. Dette betyr at Zenfone 5Z er godt gjennomtenkt og gir deg en virkelig kompetent smarttelefon for pengene.

Design

ZenFone 5Z kombinerer styrke med skjønnhet. Den glassdekkede smarttelefonen er bygget i aluminium som er klassifisert for flyindustrien, og den er lett og ekstremt sterk. Det er en tradisjonell Asus Zenfone med ikoniske runde, konsentriske og Zen-inspirerte mønstre med fingeravtrykksleser. En 2,5 D-avrundet skjerm som smelter sømløst sammen med rammen. Samt at skjermen er beskyttet av Gorilla Glass. 
Skjermen har et refleksavvisende belegg som reduserer refleksjoner og forbedrer bildekvaliteten.
Hver detalj er viktig, den spesielle termoplastisk polyuretan (TPU) under metallknappene, noe som gir dem en mer pålitelig og bedre følelse.

19:9 fullskjermsdisplay

Zenfone 5Z har en ny, knivskarp skjerm med et bildeformat på 19: 9 som går fra kant til kant. Det resulterer til at vi får en 6,2" skjerm i en kompakt 5,5" smarttelefon. Du får mer innhold på en mindre flate og en større mobilopplevelse.

Takket være det sjenerøse bildeformate på 19:9, kan du fremdeles se filmer og serier i 18: 9 uten bildeforsyrrelser. Den har en oppløsning på 1080 x 2246, også kjent som Full HD +, som både gir klare og sparpe bilder og tekster. Zenfone 5Z benytter intelligente sensorer for å oppdage omgivende lys- og fargenivåer – og justerer automatisk skjermens fargetemperatur for beste lesbarhet i alle miljøer.

Det finnes ikke noe verre enn en skjerm som slår seg av når du faktisk bruker den. Med Smart Screen On vil det aldri skje igjen. Zenfone 5Z vet når du bruker telefonen og lar være å slå av skjermen.

AI-drevet ytelse

Zenfone 5Z er utstyrt med en åttekjernet  Qualcomm Snapdragon 845-prosessor, med 6 GM RAM. Denne prosessoren sørger for at telefonen håndterer krevende oppgaver som multitasking, spill, media og andre programmer, og den gir en rask og responsiv brukeropplevelse. 
Med Zenfone 5 kan du dra nytte av den mest responsive ytelsen i appene dine noensinne. Den bruker AI-læring til å forutsi hvilke apper du mest sannsynlig vil bruke neste gang, basert på vanene dine. Telefonen kan nå oppdateres til Android versjon 9.

Kamera

Zenfone 5Z har to kameraliser på 12 og 8 megapiksler. Hovedkameraet har høyoppløsning, en blenderåpning på ƒ / 1.8 og en brennvidde på 24 mm, mens med det sekundære 120-graders vidvinkameraet på Zenfone 5 får du plass til mer natur og flere mennesker i bilderammen, og det produserer dramatiske bilder og videoer som fanger en sterk følelse av romslighet. ZenFone 5 tar mer lyssterke, klarere og mer naturtro bilder når som helst, og det er spesielt imponerende i omgivelser med svak bakgrunnsbelysning. 

Zenfone 5Z bruker kraften av AI til å raskt analysere motivene dine og matche dem til en av de 16 scenetypene, noe som optimaliserer kamerainnstillingene for nesten alle typer motiv – fra solnedganger til kjæledyr. Resultatet er uanstrengt perfekte bilder, når som helst og hvor som helst. 

Filmer lagres i opptil UHD 4K 2160p @ 30 bilder per sekund. Full HD 1080p-filmer kan filmes i 30, 60 eller 120 bilder per sekund.
Frontkameraet til Zenfone 5Z har en 8 megapikslersensor med en stor blenderåpning på ƒ / 2.0, som passer perfekt for selfies. 

Bli profesjonell fotograf

Zenfone 5Z har også en Pro-modus som gir deg full kontroll over alle kamerainnstillinger, deriblant hvitbalanse, eksponering, fokus, ISO og lukkertid fra 1/10 000 til 32 sekunder. Zenfone 5Z er også det ideelle valget hvis du foretrekker å bearbeide RAW-bilder ved hjelp av bilderedigeringsprogrammer. Det er ikke rart at proffene velger Zenfone 5Z.

Oppdag din indre ZeniMoji

Zenimoji er en ny Zenfone 5Z-funksjon – eksklusiv for ASUS – som lar brukere animere søte avatarer med sin egen stemme samt sine egne ansiktsuttrykk og hodebevegelser. ZeniMoji-avatarer kan deretter brukes i videochatter eller strømmes live, samt i tekstchatter for å gjøre dem mer underholdende.

Smart lyd

Zenfone 5Z har intelligens som hjelper deg med alle oppgavene dine, inkludert det viktigste,  kommunisere med mennesker. En egenskap som veldig ofte blir glemt blant andre smarte funskjoner. ZenFone 5 bruker intelligent støykansellering for å sikre at stemmen din blir hørt tydelig uansett hvor du er. AI-teknologien forbedrer og forsterker samtaler med lav lyd, mens støyende samtaler blir forvandlet til høykvalitetssamtaler med AI-forbedret støykansellering.
Selv ringetonen er smart. Den justerer for eksempel ringesignalets volum kontinuerlig avhengig av omgivelsene for at du alltid skal høre det på best mulig måte. Hvis du er på et sted med høy lyd, øker volumet, og er mobilen i et stille rom, f.eks. på nattbordet nattestid, reduseres volumet for at du ikke skal forstyrres. Den smarte AI-drevne samtalefunksjoner lar Zenfone 5Z tilpasse seg til omgivelsene slik at du alltid kan gjennomføre samtalene dine på best mulig måte.

Kraftig stereolyd

Zenfone 5Z har to avanserte høyttalere med fem magneter samt dreiespole i metall og omhyggelig konstruert kabinett. Høyttalerne er 36 % større enn på Zenfone 4, og leveres med en høyere og rikere lyd. De drives av doble NXP-forsterkere med lav forvrengning og ekspansiv stereolyd. Øk volumet, og nyt musikken. 
Zenfone 5Z kan spille lydfiler kodet med opptil 24-biters/192 KHz samplingsfrekvenser – det er 4x bedre enn CD-kvalitet. Den har innebygde profiler for forskjellige musikktyper – deriblant sang, klassisk, pop, rock og jazz. Ettersom ørene dine er like unike som fingeravtrykkene dine, har AudioWizard også en tilpasset modus for din egen lytterprofil. 

Lorem Zenfone 5Z støtter også DTS Headphone:X™. Det gir 7,1-kanals virtuell surroundlyd via hodetelefoner, slik at du blir mer grepet av musikken, filmene og spillene dine enn du er vant til.dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Utvid minnekapasiteten eller bruk dobbel nano SIM-kort

ASUS Zenfone 5Z har to nano SIM-kortspor, slik at du kan bruke både jobbnummeret og ditt private nummer i en og samme telefon. Det betyr at du kan bruke to SIM-kort med begge på aktiv standby. Alternativt kan spor nummer to brukes til å utvide lagringsplassen med et microSD-kort. 

To enkle måter å låse opp telefonen på

Zenfone 5Z har en integrert fingeravtrykksleser som raskt låser opp telefonen på et øyeblikk men med den nye ansiktsopplåsingen kan du låse opp Zenfone 5Z ved kun å se på den – perfekt hvis du er skitten på fingrene eller har på deg hansker. 

Batteri og ladning

Zenfone 5Z har en batterikapasitet på hele 3300 mAh, og når det er på tide å lade telefonen, går det raskt med ASUS BoostMaster-teknologien. Med Zenfone 5Z lanserer Asus AI-drevet smartlading som forlenger batteriets levetid på en sikker måte. Med en dynamisk ladehastighet eldes batteriet langsommere.

1003391 ASUS ASUS Zenfone 5Z 6/64 Midnight Blue ZS620KL-2A020EU ASUS Zenfone 5Z er en smarttelefon med perfeksjon i hver minste detalj. Den har en Zen-inspirerte bakside som forbindes med et bredt skjerm som dekker opptil 90% av forsiden som gir et luksuriøst og moderne inntrykk. Den har spesifikasjoner som blant annet super rask prosessor, god minne og lagringsplass, to bak kameraer med Artificial Intelligence, god batteri med smart ladning. Dette betyr at Zenfone 5Z er godt gjennomtenkt og gir deg en virkelig kompetent smarttelefon for pengene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Design ZenFone 5Z kombinerer styrke med skjønnhet. Den glassdekkede smarttelefonen er bygget i aluminium som er klassifisert for flyindustrien, og den er lett og ekstremt sterk. Det er en tradisjonell Asus Zenfone med ikoniske runde, konsentriske og Zen-inspirerte mønstre med fingeravtrykksleser. En 2,5 D-avrundet skjerm som smelter sømløst sammen med rammen. Samt at skjermen er beskyttet av Gorilla Glass.  Skjermen har et refleksavvisende belegg som reduserer refleksjoner og forbedrer bildekvaliteten. Hver detalj er viktig, den spesielle termoplastisk polyuretan (TPU) under metallknappene, noe som gir dem en mer pålitelig og bedre følelse. 19:9 fullskjermsdisplay Zenfone 5Z har en ny, knivskarp skjerm med et bildeformat på 19: 9 som går fra kant til kant. Det resulterer til at vi får en 6,2" skjerm i en kompakt 5,5" smarttelefon. Du får mer innhold på en mindre flate og en større mobilopplevelse. Takket være det sjenerøse bildeformate på 19:9, kan du fremdeles se filmer og serier i 18: 9 uten bildeforsyrrelser. Den har en oppløsning på 1080 x 2246, også kjent som Full HD +, som både gir klare og sparpe bilder og tekster. Zenfone 5Z benytter intelligente sensorer for å oppdage omgivende lys- og fargenivåer – og justerer automatisk skjermens fargetemperatur for beste lesbarhet i alle miljøer. Det finnes ikke noe verre enn en skjerm som slår seg av når du faktisk bruker den. Med Smart Screen On vil det aldri skje igjen. Zenfone 5Z vet når du bruker telefonen og lar være å slå av skjermen. AI-drevet ytelse Zenfone 5Z er utstyrt med en åttekjernet  Qualcomm Snapdragon 845-prosessor, med 6 GM RAM. Denne prosessoren sørger for at telefonen håndterer krevende oppgaver som multitasking, spill, media og andre programmer, og den gir en rask og responsiv brukeropplevelse. Med Zenfone 5 kan du dra nytte av den mest responsive ytelsen i appene dine noensinne. Den bruker AI-læring til å forutsi hvilke apper du mest sannsynlig vil bruke neste gang, basert på vanene dine. Telefonen kan nå oppdateres til Android versjon 9. Kamera Zenfone 5Z har to kameraliser på 12 og 8 megapiksler. Hovedkameraet har høyoppløsning, en blenderåpning på ƒ / 1.8 og en brennvidde på 24 mm, mens med det sekundære 120-graders vidvinkameraet på Zenfone 5 får du plass til mer natur og flere mennesker i bilderammen, og det produserer dramatiske bilder og videoer som fanger en sterk følelse av romslighet. ZenFone 5 tar mer lyssterke, klarere og mer naturtro bilder når som helst, og det er spesielt imponerende i omgivelser med svak bakgrunnsbelysning.  Zenfone 5Z bruker kraften av AI til å raskt analysere motivene dine og matche dem til en av de 16 scenetypene, noe som optimaliserer kamerainnstillingene for nesten alle typer motiv – fra solnedganger til kjæledyr. Resultatet er uanstrengt perfekte bilder, når som helst og hvor som helst.  Filmer lagres i opptil UHD 4K 2160p @ 30 bilder per sekund. Full HD 1080p-filmer kan filmes i 30, 60 eller 120 bilder per sekund.Frontkameraet til Zenfone 5Z har en 8 megapikslersensor med en stor blenderåpning på ƒ / 2.0, som passer perfekt for selfies.  Bli profesjonell fotograf Zenfone 5Z har også en Pro-modus som gir deg full kontroll over alle kamerainnstillinger, deriblant hvitbalanse, eksponering, fokus, ISO og lukkertid fra 1/10 000 til 32 sekunder. Zenfone 5Z er også det ideelle valget hvis du foretrekker å bearbeide RAW-bilder ved hjelp av bilderedigeringsprogrammer. Det er ikke rart at proffene velger Zenfone 5Z. Oppdag din indre ZeniMoji Zenimoji er en ny Zenfone 5Z-funksjon – eksklusiv for ASUS – som lar brukere animere søte avatarer med sin egen stemme samt sine egne ansiktsuttrykk og hodebevegelser. ZeniMoji-avatarer kan deretter brukes i videochatter eller strømmes live, samt i tekstchatter for å gjøre dem mer underholdende. Smart lyd Zenfone 5Z har intelligens som hjelper deg med alle oppgavene dine, inkludert det viktigste,  kommunisere med mennesker. En egenskap som veldig ofte blir glemt blant andre smarte funskjoner. ZenFone 5 bruker intelligent støykansellering for å sikre at stemmen din blir hørt tydelig uansett hvor du er. AI-teknologien forbedrer og forsterker samtaler med lav lyd, mens støyende samtaler blir forvandlet til høykvalitetssamtaler med AI-forbedret støykansellering.Selv ringetonen er smart. Den justerer for eksempel ringesignalets volum kontinuerlig avhengig av omgivelsene for at du alltid skal høre det på best mulig måte. Hvis du er på et sted med høy lyd, øker volumet, og er mobilen i et stille rom, f.eks. på nattbordet nattestid, reduseres volumet for at du ikke skal forstyrres. Den smarte AI-drevne samtalefunksjoner lar Zenfone 5Z tilpasse seg til omgivelsene slik at du alltid kan gjennomføre samtalene dine på best mulig måte. Kraftig stereolyd Zenfone 5Z har to avanserte høyttalere med fem magneter samt dreiespole i metall og omhyggelig konstruert kabinett. Høyttalerne er 36 % større enn på Zenfone 4, og leveres med en høyere og rikere lyd. De drives av doble NXP-forsterkere med lav forvrengning og ekspansiv stereolyd. Øk volumet, og nyt musikken.  Zenfone 5Z kan spille lydfiler kodet med opptil 24-biters/192 KHz samplingsfrekvenser – det er 4x bedre enn CD-kvalitet. Den har innebygde profiler for forskjellige musikktyper – deriblant sang, klassisk, pop, rock og jazz. Ettersom ørene dine er like unike som fingeravtrykkene dine, har AudioWizard også en tilpasset modus for din egen lytterprofil.  Lorem Zenfone 5Z støtter også DTS Headphone:X™. Det gir 7,1-kanals virtuell surroundlyd via hodetelefoner, slik at du blir mer grepet av musikken, filmene og spillene dine enn du er vant til.dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Utvid minnekapasiteten eller bruk dobbel nano SIM-kort ASUS Zenfone 5Z har to nano SIM-kortspor, slik at du kan bruke både jobbnummeret og ditt private nummer i en og samme telefon. Det betyr at du kan bruke to SIM-kort med begge på aktiv standby. Alternativt kan spor nummer to brukes til å utvide lagringsplassen med et microSD-kort.  To enkle måter å låse opp telefonen på Zenfone 5Z har en integrert fingeravtrykksleser som raskt låser opp telefonen på et øyeblikk men med den nye ansiktsopplåsingen kan du låse opp Zenfone 5Z ved kun å se på den – perfekt hvis du er skitten på fingrene eller har på deg hansker.  Batteri og ladning Zenfone 5Z har en batterikapasitet på hele 3300 mAh, og når det er på tide å lade telefonen, går det raskt med ASUS BoostMaster-teknologien. Med Zenfone 5Z lanserer Asus AI-drevet smartlading som forlenger batteriets levetid på en sikker måte. Med en dynamisk ladehastighet eldes batteriet langsommere. Kundefavoritter under 5000 kr 3790 NOK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Kampanjer
  3. Kundefavoritter under 5000 kr