Trådløs telefon med justerbart lydnivå!

Gigaset E310

  Art.nr: 161241
  • 1,8" fargeskjerm
  • Brilliant lydkvalitet med HSP ™
  • Tilrettelagt for hørselshemmede
  • Nummervisning
  • Høyttalertelefon

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigaset E310 er en enkel trådløs telefon med en skjerm på 1,8". Skjermen har høy kontrast og stor skrift som gjør at du får en optimal lesbarhet. I tillegg har telefonen har store belyste knapper, noe som gjør det enklere for deg når du skal slå et nummer.

Gigaset E310 har også to lydprofiler. En høy frekvens nivå og lav frekvens nivå, med fem ulike lydnivåer i hver frekvens.

En suveren lydkvalitet
Tydelige, behagelige samtaler med Gigaset C590. Denne attraktive og pålitelige telefon er utstyrt med HSP™ for samtale med en suveren lydkvalitet. Denne Gigaset-teknikken gir tydelige, klare stemmer befridd fra irriterende forstyrrelser eller forvrengning.

ECO DECT for energisparende og strålings-fri telefoni
Den energisparende strømtilførselen i Gigaset C590 benytter mindre energi, så den sparer penger og er bedre for miljøet. Akkurat som med alle andre trådløse Gigaset-telefoner minskes også sendingseffekten fra telefonen til basestasjonen avhengig av avstanden mellom de. Du kan også enkelt minske sendingseffekten i basestasjonen med 80% ved å velge ECO-funksjon. Dessuten, med strålings-fri ECO Mode Plus senkes sendingseffekten med 100 % når enheten er i hvilefunksjon eller lades. På den måten kan du holde kontakt med venner og familie på en mer energieffektiv måte.

Om du leter etter en pålitelig, familieorientert telefon fullpakket med funksjoner av høy kvalitet, da er Gigaset C590 den perfekte telefonen for deg.

161241 Gigaset Gigaset E310 S30852H2301R201 Gigaset E310 er en enkel trådløs telefon med en skjerm på 1,8". Skjermen har høy kontrast og stor skrift som gjør at du får en optimal lesbarhet. I tillegg har telefonen har store belyste knapper, noe som gjør det enklere for deg når du skal slå et nummer.Gigaset E310 har også to lydprofiler. En høy frekvens nivå og lav frekvens nivå, med fem ulike lydnivåer i hver frekvens.En suveren lydkvalitetTydelige, behagelige samtaler med Gigaset C590. Denne attraktive og pålitelige telefon er utstyrt med HSP™ for samtale med en suveren lydkvalitet. Denne Gigaset-teknikken gir tydelige, klare stemmer befridd fra irriterende forstyrrelser eller forvrengning.ECO DECT for energisparende og strålings-fri telefoniDen energisparende strømtilførselen i Gigaset C590 benytter mindre energi, så den sparer penger og er bedre for miljøet. Akkurat som med alle andre trådløse Gigaset-telefoner minskes også sendingseffekten fra telefonen til basestasjonen avhengig av avstanden mellom de. Du kan også enkelt minske sendingseffekten i basestasjonen med 80% ved å velge ECO-funksjon. Dessuten, med strålings-fri ECO Mode Plus senkes sendingseffekten med 100 % når enheten er i hvilefunksjon eller lades. På den måten kan du holde kontakt med venner og familie på en mer energieffektiv måte.Om du leter etter en pålitelig, familieorientert telefon fullpakket med funksjoner av høy kvalitet, da er Gigaset C590 den perfekte telefonen for deg. Hustelefon 4,4 12 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Hustelefon