Kompakt hjemmetelefon som kan monteres på vegg

Gigaset DA210

  Art.nr: 195544
  • Kan monteres på vegg
  • Enkel å koble opp
  • Behøver ikke å lade
  • 10 hurtignummer
  • Knapp for gjenoppringing

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigaset DA210 er en kompakt fasttelefon som møter dine grunnleggende behov for samtaler.

Telefonen kan monteres på veggen og rørets kabel er fleksibel og kan strekkes fra 0,4 meter opptil 3 meter. Det er også meget enkelt å koble telefonen opp - plugg den i telefonutgangen og begynn å ring. Telefonen krever ingen spearat strømforsyning og trenger ikke å lades opp.

Med opptil 10 hurtignummer mulig slipper du å bruke unødvendig med tid på å lete opp telefonnummer og kan heller bruke tiden på annet. Den praktiske gjenoppringingsfunksjonen gir deg lett tilgang til de siste oppringte numrene og lar deg ringe opp med et enkelt tastetrykk.

Gigaset DA210: den kompakte og veggmonterbare fasttelefonen for grunnleggende behov for telefoni.

195544 Gigaset Gigaset DA210 S30054S6527R201 Gigaset DA210 er en kompakt fasttelefon som møter dine grunnleggende behov for samtaler. Telefonen kan monteres på veggen og rørets kabel er fleksibel og kan strekkes fra 0,4 meter opptil 3 meter. Det er også meget enkelt å koble telefonen opp - plugg den i telefonutgangen og begynn å ring. Telefonen krever ingen spearat strømforsyning og trenger ikke å lades opp. Med opptil 10 hurtignummer mulig slipper du å bruke unødvendig med tid på å lete opp telefonnummer og kan heller bruke tiden på annet. Den praktiske gjenoppringingsfunksjonen gir deg lett tilgang til de siste oppringte numrene og lar deg ringe opp med et enkelt tastetrykk. Gigaset DA210: den kompakte og veggmonterbare fasttelefonen for grunnleggende behov for telefoni. Hustelefon 4,6 5 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Hustelefon