Trådløs hustelefon med innebygd babycall

Gigaset C620

  Art.nr: 192233
  • 1,8" fargeskjerm
  • Telefonbok med 250 oppføringer
  • Opptil 530 timer standbytid
  • Innebygd høyttaler
  • HSP™

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigaset C620 er en fast, trådløs hustelefon med tydelig fargeskjerm, innebygd babycall og er klar for å forenkle hverdagen i hjemmet. Generøs batteritid opptil 530 timer standby samt 26 timer taletid gjør at du ikke trenger å ha telefonen stående i ladestasjonen hele tiden. Brilliant lydkvalitet takket være HSP™ og støtte for handsfree gjør Gigaset C620 til en praktisk og brukervennlig løsning for dine daglige telefonbehov.

La deg ikke forstyrre

Med Gigaset C620 unngår du uønskede forstyrrelser med funksjoner som samtalebeskyttelse og tidsstyrt avstengning av ringelyden. Gigaset C620 gir deg muligheten til å avslutte ringelyden under natten eller når barnet sover, og heller bare vise innkommende samtaler på skjermen.

Du har dessuten muligheten til å stoppe og stenge ringelyden for valgte innkommende samtaler. Det går også å blokkere utvalgte nummer helt med den innebygde svartelisten som kan holde opptil 15 nummer.

Innebygd babycall

Gigaset C620 gir deg muligheten til å enkelt holde oversikten over barna uten krav til noen ekstra enhet. Med funksjonen babymonitor som lett velges via menyen, så kan du stille inn og velge mellom internt og eksternt signal for å høre når babyen våkner.

Det finnes også en dialogfunksjon som er praktisk når barna blir eldre. Denne gir deg muligheten til å kommunisere fra et rom eller en bestemt plass.

Lang batteritid

Med Gigaset C620 sin imponerende batteritid opptil 24 timer tale, så kan du holde samtaler nesten så lenge du vil, og med lang standbytid opptil hele 430 timer trenger du ikke å lade telefonen daglig.

Smarte funksjoner

Gigaset C620 er utstyrt med en opplyst hurtigtast for å kunne se ventende og tapte anrop for å enkelt kunne ring tilbake.

Du kan dessuten programere en valgfri tast på enheten for å raskt ringe opp valgt lagret nummer fra adresseboken. Der kan du lagre opptil 250 oppføringer som hver og en kan inneholde tre nummer, en e-postadresse og en påminnelsesdato.

Kvalitet som høres

Opplev mer klare og tydelige stemmer, uten støy og forstyrrelser med Gigaset C620. Denne hustelefonen gir deg samtaler med brilliant lydkvalitet med HSP™, selv om du holder samtaler over den innebygde høyttaleren.

192233 Gigaset Gigaset C620 S30852H2403R201 Gigaset C620 er en fast, trådløs hustelefon med tydelig fargeskjerm, innebygd babycall og er klar for å forenkle hverdagen i hjemmet. Generøs batteritid opptil 530 timer standby samt 26 timer taletid gjør at du ikke trenger å ha telefonen stående i ladestasjonen hele tiden. Brilliant lydkvalitet takket være HSP™ og støtte for handsfree gjør Gigaset C620 til en praktisk og brukervennlig løsning for dine daglige telefonbehov. La deg ikke forstyrre Med Gigaset C620 unngår du uønskede forstyrrelser med funksjoner som samtalebeskyttelse og tidsstyrt avstengning av ringelyden. Gigaset C620 gir deg muligheten til å avslutte ringelyden under natten eller når barnet sover, og heller bare vise innkommende samtaler på skjermen.Du har dessuten muligheten til å stoppe og stenge ringelyden for valgte innkommende samtaler. Det går også å blokkere utvalgte nummer helt med den innebygde svartelisten som kan holde opptil 15 nummer. Innebygd babycall Gigaset C620 gir deg muligheten til å enkelt holde oversikten over barna uten krav til noen ekstra enhet. Med funksjonen babymonitor som lett velges via menyen, så kan du stille inn og velge mellom internt og eksternt signal for å høre når babyen våkner.Det finnes også en dialogfunksjon som er praktisk når barna blir eldre. Denne gir deg muligheten til å kommunisere fra et rom eller en bestemt plass. Lang batteritid Med Gigaset C620 sin imponerende batteritid opptil 24 timer tale, så kan du holde samtaler nesten så lenge du vil, og med lang standbytid opptil hele 430 timer trenger du ikke å lade telefonen daglig. Smarte funksjoner Gigaset C620 er utstyrt med en opplyst hurtigtast for å kunne se ventende og tapte anrop for å enkelt kunne ring tilbake.Du kan dessuten programere en valgfri tast på enheten for å raskt ringe opp valgt lagret nummer fra adresseboken. Der kan du lagre opptil 250 oppføringer som hver og en kan inneholde tre nummer, en e-postadresse og en påminnelsesdato. Kvalitet som høres Opplev mer klare og tydelige stemmer, uten støy og forstyrrelser med Gigaset C620. Denne hustelefonen gir deg samtaler med brilliant lydkvalitet med HSP™, selv om du holder samtaler over den innebygde høyttaleren. Hustelefon 4,8 17 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Hustelefon