Brukervennlig hustelefon med god lyd og store knapper

Doro PhoneEasy 100w White

  Art.nr: 231444
  • God lyd
  • Enkel i bruk
  • Opptil 10 timer taletid
  • Lang rekkevidde

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Doro PhoneEasy 100w er en hustelefon som er meget enkel å bruke,med tydelig skjerm og store knapper. Den har høyttalerfunksjon, klokke, meget god rekkevidde på opptil 300 meter. 

Samtalefunksjoner

Telefonen har en adressebok på opptil 20 kontakter, samt mulighet for å sette opp hurtigknapper for enkelte kontakter. I tillegg kan du sette samtaler på høyttaler slik at du slipper å holde telefonen til øret mens du prater. 

God lyd og flere ringesignaler

Doro PhoneEasy 100w har meget god lyd og har støtte for brukere med høreapparat. Både samtalelyden og ringelyden kan justeres i 5 nivåer, samt at du kan velge mellom flere forskjellige ringesignaler. 

Spesifikasjoner

Bakgrunnsbelyst skjerm
Nummervisning
Gjennoppringningsfunksjon
Automatisk oppringning
Telefonbok - opptil 20 telefonnummere
Tastelås
Rekkevidde opptil 300 meter
Maks antall håndsett: 5
Høyttalerfunksjon
Taletid opptil 10 timer
Standby 100 timer

231444 Doro Doro PhoneEasy 100w White 5539000 Doro PhoneEasy 100w er en hustelefon som er meget enkel å bruke,med tydelig skjerm og store knapper. Den har høyttalerfunksjon, klokke, meget god rekkevidde på opptil 300 meter.  Samtalefunksjoner Telefonen har en adressebok på opptil 20 kontakter, samt mulighet for å sette opp hurtigknapper for enkelte kontakter. I tillegg kan du sette samtaler på høyttaler slik at du slipper å holde telefonen til øret mens du prater.  God lyd og flere ringesignaler Doro PhoneEasy 100w har meget god lyd og har støtte for brukere med høreapparat. Både samtalelyden og ringelyden kan justeres i 5 nivåer, samt at du kan velge mellom flere forskjellige ringesignaler.  Spesifikasjoner Bakgrunnsbelyst skjermNummervisningGjennoppringningsfunksjonAutomatisk oppringningTelefonbok - opptil 20 telefonnummereTastelåsRekkevidde opptil 300 meterMaks antall håndsett: 5HøyttalerfunksjonTaletid opptil 10 timerStandby 100 timer Hustelefon 4,3 6 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Hustelefon