Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel, pålitelig navigasjon til norgesferien

TomTom Start 52 LTM EU45

  Art.nr: 237314
  • Fotoboksvarsling
  • Tydelig kjørefeltguide
  • Livstidskart over Vest-Europa
  • Hurtigsøk
  • 5" touch-skjerm

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med TomTom Start 52 LMT finner du ditt reisemål på en enkel måte via søkemenyen eller ved å trykke på et punkt på kartet. GPS-enheten har en avansert kjøreguide som i god tid før avkjørsler og kryss varsler deg ved tydelig å utheve riktig kjørefelt for den planlagte ruten.  

Hurtigsøk

Med funksjonen Hurtigsøk blir det lettere å finne dine kjøreruter. Mens du skriver inn hvor du skal, begynner TomTom Start 52 å lete etter reisemålet. 

Med andre ord sparer du tid med hurtigsøk-funksjonen fra TomTom. 

Fotobokser 

Med fotoboksvarslingen kan du unngå sure bøter.  Når du nærmer deg en fotoboks får du varsel om hva fartsgrensen er og hvor lang det er til fotoboksen. 

Avansert kjørefeltguide

TomTom's avanserte kjørefeltguide viser tydelig hvilket kjørefelt du skal velge i veikryss, slik at du ikke går glipp av avkjørselen. Med 3D-visningen av krysset i vanskelige motorveikryss, kan du føle deg avslappet og trygg på at du kjører der du skal.

Livstidskart

Med TomTom Start 52 LTM kan du til en hver tid kjøre med de nyeste kartetene. Ved å koble GPS-enheten til en PC kan du oppdatere kartene til de nyeste oppdaterte utgavene.  

Programvareoppdateringer uten ekstra kostnad

Vi forbedrer GPS-enhetene våre hele tiden. Du kan laste ned oppdateringer av programvaren uten ekstra kostnad ved regelmessig å koble TomTom Start til en datamaskin. Oppdateringene gir deg tilgang til nye funksjoner, forbedret ytelse og ekstra alternativer for tilpassing. 

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
237314 237314 TomTom TomTom Start 52 LTM EU45 1AA5.002.02 Med TomTom Start 52 LMT finner du ditt reisemål på en enkel måte via søkemenyen eller ved å trykke på et punkt på kartet. GPS-enheten har en avansert kjøreguide som i god tid før avkjørsler og kryss varsler deg ved tydelig å utheve riktig kjørefelt for den planlagte ruten.   Hurtigsøk Med funksjonen Hurtigsøk blir det lettere å finne dine kjøreruter. Mens du skriver inn hvor du skal, begynner TomTom Start 52 å lete etter reisemålet. Med andre ord sparer du tid med hurtigsøk-funksjonen fra TomTom.  Fotobokser  Med fotoboksvarslingen kan du unngå sure bøter.  Når du nærmer deg en fotoboks får du varsel om hva fartsgrensen er og hvor lang det er til fotoboksen.  Avansert kjørefeltguide TomTom's avanserte kjørefeltguide viser tydelig hvilket kjørefelt du skal velge i veikryss, slik at du ikke går glipp av avkjørselen. Med 3D-visningen av krysset i vanskelige motorveikryss, kan du føle deg avslappet og trygg på at du kjører der du skal. Livstidskart Med TomTom Start 52 LTM kan du til en hver tid kjøre med de nyeste kartetene. Ved å koble GPS-enheten til en PC kan du oppdatere kartene til de nyeste oppdaterte utgavene.   Programvareoppdateringer uten ekstra kostnad Vi forbedrer GPS-enhetene våre hele tiden. Du kan laste ned oppdateringer av programvaren uten ekstra kostnad ved regelmessig å koble TomTom Start til en datamaskin. Oppdateringene gir deg tilgang til nye funksjoner, forbedret ytelse og ekstra alternativer for tilpassing.  GPS 3,3 6 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. GPS