Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

6" GPS over Europa for pålitelig navigering

TomTom GO Essential 6"

  Art.nr: 1005578
  • 6" touchskjerm
  • Livstids kartoppdateringer over Europa
  • Avansert kjørefeltguide
  • Lett vendbart feste
  • Oppdateringer via WiFi

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppdag hele Europa med TomTom GO Essential. Last ned kartoppdateringer uten ekstra kostnad med de nyeste veiendringene og trafikkinformasjonen i hele enhetens levetid. Med en rekke smarte funksjoner blir GO Essential den perfekte reisekameraten din.

Oppdateringer via WiFi

Få de nyeste kartene og programvaren til din TomTom GO Essential via det innebygde trådløse nettverket. GPS-en sier ifra når det er nye oppdateringer tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å koble den til et trådløst nettverk å velge hvilke kart du vil oppdatere.

Oppdag Europa

Oppdag, planlegg og kjør ruter laget av oss og Road Trips-samfunnet vårt. Del reisen din, og inspirer andre sjåfører, syklister og oppdagelsesreisende. Planlegg og rediger en perfekt kjøretur. Finn og bestill de beste stedene å spise og overnatte ved hjelp av TripAdvisor-anmeldelser, og legg dem til i ruten.

Håndfritelefonering 

Høyttaleren og mikrofonen i TomTom Go Essential lar deg ta telefonsamtaler i bilen med god lydkvalitet for både deg selv og samtalepartneren. Alt du trenger å gjøre er å koble til telefonen via Bluetooth. Du kan se hvem som ringer på skjermen.

Koble med din smarttelefon

Takket være Bluetooth, kan du enkelt koble navigatoren til smarttelefonen din. Når du får tekstmeldinger kan TomTom GO Essential lese dem opp for deg fra SMS, iMessage, Line og annet. Du kan også aktiver og snakk til Siri eller Google Now via den innebygde mikrofonen i TomTom GO Essential. Her får du full tilgang til din personlige assistent, selv om telefonen ligger i vesken eller lommen slik at du kan fokusere på veien foran deg.

Fotobokser

TomTom GO Essential sporer hastigheten din i soner med fotobokser som måler gjennomsnittshastighet, og varsler deg hvis du overskrider grensen

Interaktiv skjerm

Knip, zoom eller dra på den interaktive skjermen på TomTom GO Essential. Trykk på kartet, ruten eller ikonene for å bruke snarveier til nøkkelfunksjoner.

Magnetfeste

Det unike magnetfestet gjør det enkelt å installere TomTom GO Essential. Navigasjonsenheten for lastebil kan kobles til og fra kun ved hjelp av én hånd. Finn det perfekte punktet i førerhytten ved å justere festet for enten frontruten eller instrumentpanelet.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1005578 1005578 TomTom TomTom GO Essential 6" 1PN6.002.10 Oppdag hele Europa med TomTom GO Essential. Last ned kartoppdateringer uten ekstra kostnad med de nyeste veiendringene og trafikkinformasjonen i hele enhetens levetid. Med en rekke smarte funksjoner blir GO Essential den perfekte reisekameraten din. Oppdateringer via WiFi Få de nyeste kartene og programvaren til din TomTom GO Essential via det innebygde trådløse nettverket. GPS-en sier ifra når det er nye oppdateringer tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å koble den til et trådløst nettverk å velge hvilke kart du vil oppdatere. Oppdag Europa Oppdag, planlegg og kjør ruter laget av oss og Road Trips-samfunnet vårt. Del reisen din, og inspirer andre sjåfører, syklister og oppdagelsesreisende. Planlegg og rediger en perfekt kjøretur. Finn og bestill de beste stedene å spise og overnatte ved hjelp av TripAdvisor-anmeldelser, og legg dem til i ruten. Håndfritelefonering  Høyttaleren og mikrofonen i TomTom Go Essential lar deg ta telefonsamtaler i bilen med god lydkvalitet for både deg selv og samtalepartneren. Alt du trenger å gjøre er å koble til telefonen via Bluetooth. Du kan se hvem som ringer på skjermen. Koble med din smarttelefon Takket være Bluetooth, kan du enkelt koble navigatoren til smarttelefonen din. Når du får tekstmeldinger kan TomTom GO Essential lese dem opp for deg fra SMS, iMessage, Line og annet. Du kan også aktiver og snakk til Siri eller Google Now via den innebygde mikrofonen i TomTom GO Essential. Her får du full tilgang til din personlige assistent, selv om telefonen ligger i vesken eller lommen slik at du kan fokusere på veien foran deg. Fotobokser TomTom GO Essential sporer hastigheten din i soner med fotobokser som måler gjennomsnittshastighet, og varsler deg hvis du overskrider grensen Interaktiv skjerm Knip, zoom eller dra på den interaktive skjermen på TomTom GO Essential. Trykk på kartet, ruten eller ikonene for å bruke snarveier til nøkkelfunksjoner. Magnetfeste Det unike magnetfestet gjør det enkelt å installere TomTom GO Essential. Navigasjonsenheten for lastebil kan kobles til og fra kun ved hjelp av én hånd. Finn det perfekte punktet i førerhytten ved å justere festet for enten frontruten eller instrumentpanelet. GPS 4,3 3 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. GPS