Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt sporingssender med kraftig batteri

Swetrack Maxi GPS-Tracker

  Art.nr: 1012911
  • Batteri på 6000 mAh
  • Kompakt design
  • Vanntett IP67
  • Monteres enkelt med magnet
  • Sporing, styring og historikk i SweTrack Live

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SweTrack MaxiTracker er en vanntett og kompakt, men kraftig sporingssender til din bil, motorsykkel, el-sparkesykkel, moped osv. Sporingsenheten monteres enkelt ved hjelp av magneter og kan utføre mange praktiske handlinger. Du kan sette opp virtuelle grenser, få beskjed om kjøretøyet er i bevegelse og følge reisen i realtid. Det interne batteriet er på 6000 mAh og det aktiveres kun når enheten er i bevegelse. Det gjør at batterilevetiden kan være opptil 100 dager med aktiv bruk (med 1 times bevegelsessporing pr. dag) eller opptil 3 års standby-tid.

MaxiTracker har et integrert SIM-kort som lades via SweTracks hjemmeside. Trafikkavgiften er pr. tiden på €4,90/49 SEK pr. aktivert mnd. Les mer om driftskostnaden lengre ned.

Kom i gang på kort tid

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang er å lade batteriet med den medfølgende USB-kabelen, så er du klar for montering. Med en magnetisk festeanordning er det kjempeenkelt å montere senderen på metalloverflater, så er det bare å laste ned appen til smarttelefonen før du kan begynne sporingen.

En app for alle funksjoner

Med SweTrack Live-appen kan du ikke bare følge senderen når den er i bevegelse, du kan også sette opp en mengde funksjoner for å gjøre overvåkingen enda mer effektiv. Konfigurer geostenging, aktiver bevegelsesvarsel og ha oversikt over posisjonshistorikken. 

IP67-klassifisert vanntetthet

Klassifiseringen IP67 innebærer at enheten er testet og sertifisert som både støv- og vanntett. Et sertifisert vanntett produkt gir deg en ekstra trygghet og lar deg bruke MaxiTracker både utendørs og på båt uten at du trenger å bekymre deg for at den tar skade av vann.

Batteritid

SweTrack har gjennomført grundige tester på batteritiden for at du skal vite hva du kan forvente deg. Under får du mer informasjon om batterilevetiden til SweTrack MaxiTracker under ulike bruksmønstre.

Standby: Opptil 3 år
Konstant bruk: 100 timer
I bruk 1 time/døgn: 100 dager
I bruk 30 min/døgn: 200 dager

Driftskostnader

MaxiTracker har et integrert SIM-kort som lades opp via SweTracks hjemmeside, trafikkavgiften er 49 SEK per aktivert måned. I trafikkavgiften er ubegrenset sporing i Europa (EU, Norge og Sveits) i samtlige operatørers nettverk inkludert. Produktet bytter sømløst mellom de ulike nettene så den alltid er tilkoblet operatøren som har best dekning.

Datatrafikktjenesten er helt uten bindings- og oppsigelsestid. Du kan aktivere og deaktivere tjenesten når du selv ønsker, og du betaler kun for den tiden du ønsker å benytte sporingen.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1012911 1012911 Swetrack Swetrack Maxi GPS-Tracker SWT-MAXI SweTrack MaxiTracker er en vanntett og kompakt, men kraftig sporingssender til din bil, motorsykkel, el-sparkesykkel, moped osv. Sporingsenheten monteres enkelt ved hjelp av magneter og kan utføre mange praktiske handlinger. Du kan sette opp virtuelle grenser, få beskjed om kjøretøyet er i bevegelse og følge reisen i realtid. Det interne batteriet er på 6000 mAh og det aktiveres kun når enheten er i bevegelse. Det gjør at batterilevetiden kan være opptil 100 dager med aktiv bruk (med 1 times bevegelsessporing pr. dag) eller opptil 3 års standby-tid. MaxiTracker har et integrert SIM-kort som lades via SweTracks hjemmeside. Trafikkavgiften er pr. tiden på €4,90/49 SEK pr. aktivert mnd. Les mer om driftskostnaden lengre ned. Kom i gang på kort tid Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang er å lade batteriet med den medfølgende USB-kabelen, så er du klar for montering. Med en magnetisk festeanordning er det kjempeenkelt å montere senderen på metalloverflater, så er det bare å laste ned appen til smarttelefonen før du kan begynne sporingen. En app for alle funksjoner Med SweTrack Live-appen kan du ikke bare følge senderen når den er i bevegelse, du kan også sette opp en mengde funksjoner for å gjøre overvåkingen enda mer effektiv. Konfigurer geostenging, aktiver bevegelsesvarsel og ha oversikt over posisjonshistorikken.  IP67-klassifisert vanntetthet Klassifiseringen IP67 innebærer at enheten er testet og sertifisert som både støv- og vanntett. Et sertifisert vanntett produkt gir deg en ekstra trygghet og lar deg bruke MaxiTracker både utendørs og på båt uten at du trenger å bekymre deg for at den tar skade av vann. Batteritid SweTrack har gjennomført grundige tester på batteritiden for at du skal vite hva du kan forvente deg. Under får du mer informasjon om batterilevetiden til SweTrack MaxiTracker under ulike bruksmønstre. Standby: Opptil 3 årKonstant bruk: 100 timerI bruk 1 time/døgn: 100 dagerI bruk 30 min/døgn: 200 dager Driftskostnader MaxiTracker har et integrert SIM-kort som lades opp via SweTracks hjemmeside, trafikkavgiften er 49 SEK per aktivert måned. I trafikkavgiften er ubegrenset sporing i Europa (EU, Norge og Sveits) i samtlige operatørers nettverk inkludert. Produktet bytter sømløst mellom de ulike nettene så den alltid er tilkoblet operatøren som har best dekning. Datatrafikktjenesten er helt uten bindings- og oppsigelsestid. Du kan aktivere og deaktivere tjenesten når du selv ønsker, og du betaler kun for den tiden du ønsker å benytte sporingen. GPS 5 3 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. GPS