Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask, smart, sømløs og stilig smarttelefon

OnePlus 6T 8GB+128GB Mirror Black

  Art.nr: 1005994
 • Testkarakter 8,5/10 av Tek.no
 • 6,41" AMOLED-skjerm
 • 8 GB RAM + 128 GB lagring
 • 16+20 MP-kamera
 • Fingeravtrykkleser i skjermen
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hva sier du om en smarttelefon med 6,4"-skjerm med nesten usynlige rammer, superrask Snapdragon 845-prosessor, godt med RAM og fett med lagringsplass, kraftig batterikapasitet som lader opp på rekordtid og et profesjonelt tilpasset dobbelkamera, som fanger bedre enn bare gode bilder? OnePlus 6T er endelig her!

Og ikke bare det, du får lynrask opplåsning ved hjelp av ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykkleser rett på skjermen! 6T har alt du leter etter i en smarttelefon, pakket inn i et tynt, slankt, flott og lett design! OnePlus 6T er klar for fremtiden - er du?

Testkarakter 8,5/10 av Tek.no

OnePlus 6T ble testet, og utdelt karakteren 8,5 av 10 mulige av TEK.NO 28. Desember 2018. Her er noe av det som ble sagt om mobiltelefonen:

"OnePlus 6T er en ganske typisk telefon fra produsenten. Som vanlig får du masse maskinvare. Her er prosessor og RAM fra øverste hylle, og du trenger aldri å bekymre deg for at appene dine skal starte nevneverdig tregere enn på en konkurrerende og dobbelt så dyr mobiltelefon." 

 Les hele testen her.NetOnNet presenterer: OnePlus 6T

OnePlus er den heteste kinesiske nykommeren som lager anerkjente Android-baserte smarttelefoner med spesifikasjoner som matcher konkurrerende toppmodeller, til en lavere pris. Etter suksess med OnePlus 5T og 6 tok de visjonen et hakk videre, for å kunne lage en Android-mobil de selv kunne brukt.

Den skal gjøre livet enklere og ikke være en distraksjon i hverdagen. Den skal også være rask, smart og klar til å stå distansen ut når du trenger det samt ikke være i veien når du ikke bruker den. Og nå - nesten 5 år etter oppstart - har de laget en fiks ferdig smarttelefon som oppfyller alle kriterier.

NetOnNet presenter: OnePlus 6T. Et slående vakkert håndverk kokt sammen ved hjelp av høy presisjon og et øye for hver minste detalj, tettpakket med moderne og avansert teknologi og smart programvare. På tross av det er 6T fortsatt en av markedets mest letteste og tynneste smarttelefoner.

Robust skjønnhet

For å nå toppsjiktet har hver minste detalj ekstrem stor betydning og det starter allerede på utsiden. Med nøye utformet håndverk av førsteklasses materialer og perfekte linjer skapes en vakker og veldesignet smarttelefon som ser bra ut - og ikke minst føles komfortabel ut i hånda.

Både front og bakside er dekket av motstandsdyktig og slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 6 med myke avrundede kanter som skaper en 3D-effekt. Holdbarheten er nøye testet i over 40 trinn for å forsikre om at glasset oppfyller de aller høyeste kravene for bestandighet.

På baksiden finnes det en dobbeltkamera med blits og logo plassert loddrett i midten. Med ny teknologi er baksiden fri for fingeravtrykkleser og gir et flott, stilrent uttrykk. Toppen er ryddig og ren, bunnen har høyttalere og inngang for lading med USB-C. Her har man også fjernet minijack-porten og foretrekker du å bruke kabel med hodetelefonene dine så leveres OnePlus med en USB-C til 3,5 mm-adapter.

På venstre side finnes det en volumknapp og plass til SIM-kort, mens på høyre siden sitter av/på-knappen sammen med en bryter som gir deg tre moduser: Lydløs, Ring og Vibrering. 

Maksimal skjerm, minimal sensorhake

For å få mest mulig ut av skjermen, har det fjernet unødvendig bruk av plass som kanter, rammer og en ubeleilig stor sensorhake for å få mer plass til skjermen. Displayet på OnePlus 6T dekker jevnt over hele fremsiden og etterlater kun en bitteliten hake til frontkameraet, samt en 3-i-1 sensor.

Skjermen er av typen AMOLED og måler diagonalt 6,41" i et 19,5:9-bildeformat. Full HD-oppløsningen når frekke 2340 x 1080 piksler, med en tetthet på 402 PPI.

OnePlus har forbedret lysstyrke, kromatisk fargeskala og rom for å kunne levere en av de skarpeste skjermene i bransjen, med sitt imponerende svartnivå. I tillegg til det kan du også kalibrere skjermen etter egen preferanse.

Fingeravtrykkleser i skjermen

Etterhvert som mobilskjermer ble større, valgte man å plassere fingeravtrykkleseren på baksiden. Dette ga delte meninger hos kundene og nå har teknologi kommet dit at man kan plassere den tilbake på fremsiden, uten å ta opp plass. Som en av de første har OnePlus 6T fingeravtrykkleser i skjermen under glasset. Bare legg pekefingeren eller tommelen lett på skjermen for å raskt og enkelt låse opp skjermen. Alternativt kan du også låse den opp ved hjelp av ansiktgjenkjenning på brøkdelen av et sekund.

Rask, sømløs og smart

En smarttelefon skal være på plass når du trenger den og lette hverdagen, raskt og enkelt uten ventetid. OnePlus 6T leveres med Snapdragon 845-prosessor, godt med RAM og OxygenOS med Android 9.0 for å kunne gi deg en helt rå brukeropplevelse og en telefon som raskt møter dine behov som ikke forstyrrer deg når du ikke bruker den.

Med det siste av maskinvare og en optimalisert programvare er OnePlus vært velbalansert og sørger for at alle komponenter samarbeider godt uten sidestykke for å kunne gi brukeren det aller viktigste - En rask og stabil opplevelse uten unødvendige funksjoner.

OxygenOS med smarte skjermfunksjoner

OnePlus leverer en av bransjens raskeste oppgraderinger til Android samt langsiktig støtte for eldre enheter. Bloatware og andre unødvendige tilleggsapper er fullstendig droppet.

6T kommer med OxygenOS som er basert på Android 9.0 hvorav OnePlus forfiner Android ved brukbare funksjoner og optimaliserer Androids bruk av skjermen.
Med OxygenOS får du et oppdatert utseende med delikate designdetaljer og tema som kan tilpasses etter egen smak, ved hjelp av RGB-fargeskala.

Noen av de smarte og behagelige funksjonene er i skjermen. For å vekke displayet fra dvale kan man enkelt løfte telefonen og dobbeltappe for å låse. Apper kan hurtigstartes ved å "tegne" forhåndsprogrammerte bokstaver, som du selv tilpasser etter egen smak. Du kan for eksempel stryke over skjermen med to fingre i "II"-mønster for å starte eller pause musikk.

Game on!

For å forbedre spillopplevelsen og blokkere forstyrrende varslinger, låse lysstyrke fra skjermen og omdirigere nettverksdata, kan du sette smartelefonen i Gaming Mode og du kan la deg sluke i spillet uten å bli forstyrret av andre apper.

Kamera

OnePlus 6T har en algoritme som automatisk tilpasser kameraet både foran og på baksiden for å kunne ta bilder i høy oppløsning, for eksempel motiv, ansikt, tekst, mat og bilder tatt i nattens mulm og mørke.
6T har på baksiden et system med doble kameraer med ett primærkamera med sensor på 16 og et sekundærkamera på 20 megapiksler. Begge linsene har en blender på ƒ/1.7 og benytter seg av en faseoppdagende autofokus for å få gode, skarpe bilder. Det primære kameraet har både en optisk og elektronisk bildestabiliseringsfunksjon som gir skarpere bilder og bra bilder i svakere belysning.

Her finnes det flere typer kameramoduser som for eksempel Portrett, Nattmodus, Pro-modus, AI Scene Detection, Panorama, HDR eller Studiomode som hjelper deg ta de bildene du alltid har drømt om. Nattmodusen gjør bildene lysere, mer levende, reduserer støy og gir god skarphet.
6T har samme maskin- og programvare for å kunne ta bransjeledende HDR-bilder. Dessuten forbedrer OxygenOS klarhet og dynamisk omfang ytterligere, samt bedre skille mellom hovedmotiv og bakgrunn i stående stilling for portrettbilder, samt generelt raskere fokushastighet og presisjon.

Eksempelbilder tatt med OnePlus 6T

Film i super-slow motion!

Film lagres i 4K-oppløsning i enten 30 eller 60 bilder per sekund. Her får du krystallklar video i høy definisjon med drøssevis av detaljer, i tillegg til høy bildehastighet som gir deg film med jevn bevegelse og som ikke hakker når du for eksempel panorerer kameraet.

Dessuten kan du sakke ned tiden og får den mest ordinære tingen til å bli ekstraordinær! Med super-slow motion kan filme 1080p-video med bildehastighet på 240 bps eller 720p med 480 bps!
På den måten kan du gå skikkelig i dybden med å analysere den slamdunk'en kompisen din nettopp gjorde eller om poden blåser såpebobler i høyt definert, sakte tempo.

Batteri

Batteriet i OnePlus 6T har en kapasitet på 3700 mAh og lades via USB-C, med støtte for hurtiglading (5V, 4A) som lar deg lade opp til en dags batteritid på kun en halvtime.

Medfølgende tilbehør

 • OnePlus 6T
 • Skjermbeskytter (Påmontert)
 • Gjennomsiktig mobildeksel
 • Type-C USB-kabel
 • Strømadapter for hurtiglading
 • Adapter USB Type-C til 3,5 mm