Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

GPS-tracker som fungerer uten abonnement og avgifter

CPH-TRACKER Cobblestone GPS tracker Svart

  Art.nr: 1013609
 • Sporer opp dine tyveriutsatte ting
 • Aktiveres på ett minutt
 • Ingen abonnement eller avgifter
 • Fem sporingsprofiler
 • Dynamisk firmware

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Cobblestone Copenhagen er en smart GPS-tracker som ikke trenger et månedlig abonnement for å fungere. Du kan enkelt aktivere den på ett minutt og spore opp ting via GPS-satelitter, og samtidig få oversikt via en app på telefonen eller i en nettleser. Passer perfekt for biler, båter, reisekofferter, motorsykler og andre ting som kan være gjenstand for tyveri.

Uten abonnement

Cobblestone GPS-tracker er en frittstående sporingsenhet som viser hvor ting befinner seg ut ifra dine innstillinger. Bruker du f.eks. "24 timer"-modusen, sendes sporingsenhetens posisjon hver 24. time, helt til du gir GPS-en nye instruksjoner. Her får du fem forskjellige standardprofiler til å bruke, helt uten abonnement.

Fem forskjellige sporingsprofiler

 1. Konstant: Enheten sender sin posisjon hvert 10. minutt.
 2. Livetracking: Enheten sender sin posisjon med en gang den flytter på seg, hvert 15. minutt når den er i bevegelse og 15 minutter ett siste bevegelse.
 3. Etter bevegelse: Enheten sender posisjon en time etter siste bevegelse.
 4. 24 timer: Sender posisjon en gang i døgnet.
 5. 7 dager: Kringkaster posisjon en gang i uken.

Dessuten har Cobblestone GPS-tracker en dynamisk firmware, som innebærer at du kan tilpasse innstillinger dersom du trenger noe annet enn standardinnstillinger.

Rask aktivering

Det tar mindre enn et minutt å aktivere Cobblestone GPS-tracker. Logg inn med enhetens ID via app eller nettleser, gi den et navn og hva slags sporingsprofil den skal bruke. Deretter rister du den i 10 sekunder og dermed er den aktivert.

Spesifikasjoner

 • Batteri: LiSOCl2 (lithiumthionylchlorid)
 • 4 års batteritid med en sporing pr dag.
 • 10 års batteritid med en sporing pr uke.
 • Opptil 4000 sporinger pr batteri.
 • Innebgyd SIM med fri Data.
 • Full dekning i EU, samt Norge og Sveits.
 • Android og iOS-kompatibel app.
 • Kan også brukes via nettleser.
 • Dynamisk firmware.
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013609 1013609 CPH-TRACKER CPH-TRACKER Cobblestone GPS tracker Svart 80000 Cobblestone Copenhagen er en smart GPS-tracker som ikke trenger et månedlig abonnement for å fungere. Du kan enkelt aktivere den på ett minutt og spore opp ting via GPS-satelitter, og samtidig få oversikt via en app på telefonen eller i en nettleser. Passer perfekt for biler, båter, reisekofferter, motorsykler og andre ting som kan være gjenstand for tyveri.Uten abonnementCobblestone GPS-tracker er en frittstående sporingsenhet som viser hvor ting befinner seg ut ifra dine innstillinger. Bruker du f.eks. "24 timer"-modusen, sendes sporingsenhetens posisjon hver 24. time, helt til du gir GPS-en nye instruksjoner. Her får du fem forskjellige standardprofiler til å bruke, helt uten abonnement.Fem forskjellige sporingsprofilerKonstant: Enheten sender sin posisjon hvert 10. minutt.Livetracking: Enheten sender sin posisjon med en gang den flytter på seg, hvert 15. minutt når den er i bevegelse og 15 minutter ett siste bevegelse.Etter bevegelse: Enheten sender posisjon en time etter siste bevegelse.24 timer: Sender posisjon en gang i døgnet.7 dager: Kringkaster posisjon en gang i uken.Dessuten har Cobblestone GPS-tracker en dynamisk firmware, som innebærer at du kan tilpasse innstillinger dersom du trenger noe annet enn standardinnstillinger.Rask aktiveringDet tar mindre enn et minutt å aktivere Cobblestone GPS-tracker. Logg inn med enhetens ID via app eller nettleser, gi den et navn og hva slags sporingsprofil den skal bruke. Deretter rister du den i 10 sekunder og dermed er den aktivert.SpesifikasjonerBatteri: LiSOCl2 (lithiumthionylchlorid)4 års batteritid med en sporing pr dag.10 års batteritid med en sporing pr uke.Opptil 4000 sporinger pr batteri.Innebgyd SIM med fri Data.Full dekning i EU, samt Norge og Sveits.Android og iOS-kompatibel app.Kan også brukes via nettleser.Dynamisk firmware. GPS 4,5 2 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. GPS