Samsung Galaxy S10 Prism Black - Folkefavoritten Samsung Galaxy S10
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Folkefavoritten Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 Prism Black

  Art.nr: 1007114
  • 6,1" QHD+ SuperAMOLED-skjerm
  • 8 GB RAM + 128 GB lagring
  • Førsteklasses trippelkamera
  • Trådløs lading og strømdeling

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Til Samsungs 10 års jubileum av Galaxy-serien presenterer de Galaxy 10. 6,1" Quad HD-skjerm av typen SuperAMOLED dekker hele framsiden (helt sant), fingeravtrykkleser i skjermen, tripple kameralinser på baksiden, doble frontkameraer og generøs lagringskapasitet. Utenom trådløs lading har Galaxy S10 til og med trådløs strømdeling til andre enheter. Selvfølgelig får du også de funksjoner man som Galaxy-kunde tidligere har tatt for gitt sånn som vanntetthet med IP68-klassifisering.

Godkjent for nordiske operatører

Hos NetOnNet kjøper du Samsung-produkter som er testet og verifisert av Samsung Electronics. Det betyr at produktet benytter nettverk og tjenester som tilbys i Norden, slik som f.eks. samtaler over WiFi, 4G og overganger mellom ulike nettverk og plattformer (for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi). 

Fremtidige oppdateringer vil også bli tilpasset det nordiske markedet og testet grundig før produktet lanseres.  

Den nye generasjonens Galaxy

10 år har gått siden Samsung lanserte sin første Galaxy S-mobil. Hvert år har Samsung lansert nye innovasjoner, tøyd grensene og skapt nye muligheter. Kravene og måten vi bruker mobiltelefonen på har hele tiden vært under forandring og Galaxy S10 er en ny generasjon mobiltelefon for en ny generasjon brukere som møter alle kravene og enda litt til.

Galaxy S10 kommer med en åttekjerners Exynos 9820-prosessor og 8 GB RAM-minne. Den generøse og innebygde lagringsplassen på 128 GB går helt fint å øke med et microSD-kort på opptil 512 GB (selges separat).
Kortplassen kan til og med også brukes som en ekstra simkort-plass sånn at du kan ha to telefonnummer på samme telefon og dermed kan skille mellom jobb- og privatsamtaler.

Skjerm med kinofølelse

Alt ettersom skjermene på smarttelefoner har blitt større har plassen til frontkamera og andre sensorer blitt mindre. Den mye omtalte sensorhaken ble derfor til, men Samsung er en av få mobiltelefon-produsenter som har unngått denne "duppen" i skjermen. Ingen "hakk", ingen knapper, ingen forstyrrelser - bare display over hele forsiden av mobilen for en fyldig og heftig skjermopplevelse.  

Istedenfor er Samsung en av de første som presenterer "skjermhullet" for frontkameraet. Øverst til høyre på skjermen finnes det kun et veldig lite utsnitt for kameralinsene.

Skjermen måler 6,1" på diagonalen i et 19:9-bildeformat som gir en høy og langsmal skjerm for at mobiltelefonen ikke skal bli unødvendig bred å holde i. Skjermen er av typen SuperAMOLED i Quad HD+-oppløsning (3040 x 1440 piksler) med buede kanter som gjør skjermen enda mer uendelig.

En stor skjerm krever en annen måte å navigere og styre mobilen. Derfor har Samsung forandret brukergrensesnittet på skjermen sånn at det er enklere og raskere å bruke funksjoner og apper. Små, men virkelig intelligente forandringer sånn at du skal nå over hele skjermen.

Trippelkamera som tar profesjonelle bilder

Ikke en, ikke to, men tre kameralinser på baksiden. Det gir deg muligheter som tidligere kun har vært mulig med et systemkamera. Kameraoppsettet består av en primær linse på 12 megapiksler med variable blenderåpning som tilpasser seg, likt som øyet, i forhold til omgivelseslyset. Med den største blenderåpningen på ƒ/1.5 kan du fotografere selv når det blir mørkt.
De andre to linsene er en 16 megapiksels ultravidvinkellinse som får med mer av bildet med sin 123° vidvinkel samt en 12 megapiksels nærbildelinse med 2x optisk zoom.

Samsung har lagt mye fokus på nettopp fokus. Du kan være kreativ og forandre dybdeskarpheten i bildene dine slik at det du vil markere får ekstra skarphet. Selv autofokus-funksjonen har blitt utviklet med Dual Pixel-teknologi som gir deg raskere fokusering.
En intelligent bildebehandling gjør det enda enklere å få til perfekte bilder som er klare til å deles med dine venner og følgere på et øyeblikk.

Stabile videoer med mer farge

Selv når du filmer med din Galaxy S10 får du ett enda bedre resultat enn tidligere. Mobiltelefonen klarer å filme i 4K (2160p) med opptil 60 bilder per sekund som gir deg høyoppløste og skarpe videoer, selv ved raske hendelser.
En kombinasjon av optisk bildestabilisering og intelligent programvarestabilisering gir myke og stødige filmer sammenlignbart med filmer fra actionkameraer. Du får også mer dynamisk fargegjengivelse takket være HDR10+-teknologien.

Kraftig batteri med kraften til å dele

Uten batteri tar det morsomme slutt. Så selv om Galaxy S10 er tynnere og lettere enn sine forgjengere har du enda mer batterikapasitet og kraft enn i Galaxy S9. Batteriet når opp til 3400 mAh og holder lengre takket være intelligent programvare som lærer seg hvordan du bruker mobiltelefonen og sparer strøm ved å skru av funksjoner du ikke bruker. 

Utenom hurtiglading via USB-C og støtte for trådløs lading opptil 15 W, så kan du med Galaxy S10 til og med dele strøm med andre enheter. Lad opp mobilen til kompisen din eller dine andre elektroniske artikler sånn som Galaxy Watch eller trådløse ørepropper. Galaxy S10 kan lade de fleste enheter som kan lades trådløst via WPC Qi. Bare plasser enheten på baksiden av din Galaxy S10 for å dele strømmen.

Fingeravtrykkleser i skjermen

Nå behøver du ikke lenger ta opp mobiltelefonen for å låse den opp med fingeren. Samsung Galaxy S10 har en helt ny fingeravtrykkleser i skjermen som bruker ultralyd for å kjenne igjen fingeren din, uansett om du skulle være våt eller kald.

Støv- og vanntett

En smarttelefon idag er med deg overalt og Galaxy S10 er bygget for å klare å følge med i all slags vær. Med klassifiseringen IP68 tåler telefonen å ligge på 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter. Ta frekke undervannsbilder i svømmebassenget, bruk telefonen selv når det regner, i slalåmbakken og på stranden.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter