Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Trådløst 5.1.2 surround-system med Meridian Audio

LG SK10Y

  Art.nr: 1003516
  • Surroundlyd med totalt 550 watt effekt
  • Trådløs og kraftfull subwoofer
  • Chromecast-audio med multiroom-støtte
  • Meridian Audio teknologi
  • Høyoppløst 24-bit lyd med oppskalering
12 490,-

Delbetal fra 1 086,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG lydsøyle Bar SK10Y, som er både lydmessig og estetisk enestående, skaper et ekte filmområde, og gir kraftig surroundlyd. Den er blant annet utstyrt med kompakt design, eksepsjonell lydkvalitet uavhengig av lydkilde, 4K-oppløsning, innebygget Chromecast og Dolby Atmos®.

Utmerket lyd med Hi-Res kvalitet

Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til.

Uansett lydkilde du velger så kommer SK10Y til å optimere lydsignalene med å oppskalere dem fra for eksempel 16 bit/48 KHz til 24/ bit192 KHz HD-oppløsning for å gi deg en så bra lydopplevelse som mulig.

24-bit montering

24-bits lyd inneholder mer data en lyd av lavere kvalitet og er standarden for høyoppløst musikk. Denne funksjonen omdanner lyd med lavere oppløsning til et 24-bits høyoppløsningsformat som gir en topp lytteopplevelse.

Meridian Audio

Siden 1977 har Meridian Audio skapt innovative, elegante og kraftige lydløsninger. Med sin kompakte DSP høyttalere med innebygde forsterkere, til sin brukervennlige Soolos, leverer Meridian hjemmekinoanlegg med høy oppløsning. 

Forsterk din underholdningsopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet. Teknologien fra de velkjente Meridian Audio ekspertene kombinerer avansert signalbehandling og design for å forbedre bildehøyde og utvide lydfeltet med tilpasset Clear Vocal og Enhanced Bass forhåndsinnstillinger for kompromissløs ytelse.

Innebygget Chromecast

Med innebygget Chromecast kan du streame musikk fra mobiltelefon eller nettbrett til lydplanken fra apper som Pandora og Google Play Music. Man kan også koble til produkter med Google Assistant - for eksempel LG ThinQ høyttaleren - og streame musikk til denne og andre Chromecast produkter rundt i huset.

Fungerer med Google Assistant

Du kan spille musikk, hoppe over spor, justere volumet på lydsøylen din med stemmen din. Du trenger bare et annet apparat med Google Assistant bygget inn — som høyttaleren LG ThinQ .

LG LG SK10Y SK10Y.DWEULLK LG lydsøyle Bar SK10Y, som er både lydmessig og estetisk enestående, skaper et ekte filmområde, og gir kraftig surroundlyd. Den er blant annet utstyrt med kompakt design, eksepsjonell lydkvalitet uavhengig av lydkilde, 4K-oppløsning, innebygget Chromecast og Dolby Atmos®. Utmerket lyd med Hi-Res kvalitet Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til. Uansett lydkilde du velger så kommer SK10Y til å optimere lydsignalene med å oppskalere dem fra for eksempel 16 bit/48 KHz til 24/ bit192 KHz HD-oppløsning for å gi deg en så bra lydopplevelse som mulig. 24-bit montering 24-bits lyd inneholder mer data en lyd av lavere kvalitet og er standarden for høyoppløst musikk. Denne funksjonen omdanner lyd med lavere oppløsning til et 24-bits høyoppløsningsformat som gir en topp lytteopplevelse. Meridian Audio Siden 1977 har Meridian Audio skapt innovative, elegante og kraftige lydløsninger. Med sin kompakte DSP høyttalere med innebygde forsterkere, til sin brukervennlige Soolos, leverer Meridian hjemmekinoanlegg med høy oppløsning.  Forsterk din underholdningsopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet. Teknologien fra de velkjente Meridian Audio ekspertene kombinerer avansert signalbehandling og design for å forbedre bildehøyde og utvide lydfeltet med tilpasset Clear Vocal og Enhanced Bass forhåndsinnstillinger for kompromissløs ytelse. Innebygget Chromecast Med innebygget Chromecast kan du streame musikk fra mobiltelefon eller nettbrett til lydplanken fra apper som Pandora og Google Play Music. Man kan også koble til produkter med Google Assistant - for eksempel LG ThinQ høyttaleren - og streame musikk til denne og andre Chromecast produkter rundt i huset. Fungerer med Google Assistant Du kan spille musikk, hoppe over spor, justere volumet på lydsøylen din med stemmen din. Du trenger bare et annet apparat med Google Assistant bygget inn — som høyttaleren LG ThinQ . Soundbar og soundbase 12490 NOK 12490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hjemmekino
  3. Soundbar og soundbase