Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kul smartklokke med Wear OS og Google Assistant

TicWatch E Shadow

  Art.nr: 1004242
 • Google Wear OS
 • IP67 klassifisert
 • GPS og pulsmåler
 • Opptil 2 dagers batteritid
 • Utbyttbar reim

Variant

1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Mobvoi Ticwatch er et perfekt tilbehør for en aktiv livsstil, men også til daglig bruk. Ticwatch er utstyrt med Wear OS fra Google, med det kan du enkelt tilpasse og velge din egen urskive og mange andre smarte funksjoner som blant annet GPS, stemmestyre meldinger og streame musikk. Dette er noen av funksjonene til Mobvoi Ticwatch.

Tilpasset din livsstil

Mobvoi Ticwatch er utstyrt med en utside som er tilpasset en aktiv livsstil, samtidig har den en prisvunnet desgin og med sin lave vekt er det et perfekt tilbehør for hverdagen. 

Google Assistant 

Takket være Googles innovative Google Assistant er Mobvoi Ticwatch en klokke med talestrying. Det innebærer at du kan bruke stemmen din til å blant annet føre notater, kommunisere med venner og familie eller booke møte. Bland favorittlisten din, dim Philips Hue-lysene med stemmen din, eller be Google-assistenten streame Netflix til din TV med Chromecast. Oppdag flere tjenester og smarte enheter som fungerer sammen med Google Assistant.

IP67-klassifisert

Mobvoi Ticwatch er IP67-klassifisert hvilket innebærer at den passer perfekt til daglig bruk. Du trenger ikke å være redd for å bruke den under en regnfull dag eller i dusjen. 

Smart trening assistent

Med Mobvoi Ticwatch har du oversikt over hjertefrekvensen og steg, forbrente kalorier, måle næringsinntaket og administrere treningsprogrammet uavhengig av telefonen din. Med sin innebygde GPS kan Ticwatch S & E kartlegge treningsrutinen din.

Se også

(0 stk)
 • Design som en klassisk klokke
 • Analog urskive med diskret skjerm
 • Måler skritt og registrerer søvn

1 790,-

Se også

(0 stk)
 • Design som en klassisk klokke
 • Analog urskive med diskret skjerm
 • Måler skritt og registrerer søvn

1 790,-

TicWatch TicWatch E Shadow M6200000TxB5 Mobvoi Ticwatch er et perfekt tilbehør for en aktiv livsstil, men også til daglig bruk. Ticwatch er utstyrt med Wear OS fra Google, med det kan du enkelt tilpasse og velge din egen urskive og mange andre smarte funksjoner som blant annet GPS, stemmestyre meldinger og streame musikk. Dette er noen av funksjonene til Mobvoi Ticwatch. Tilpasset din livsstil Mobvoi Ticwatch er utstyrt med en utside som er tilpasset en aktiv livsstil, samtidig har den en prisvunnet desgin og med sin lave vekt er det et perfekt tilbehør for hverdagen.  Google Assistant  Takket være Googles innovative Google Assistant er Mobvoi Ticwatch en klokke med talestrying. Det innebærer at du kan bruke stemmen din til å blant annet føre notater, kommunisere med venner og familie eller booke møte. Bland favorittlisten din, dim Philips Hue-lysene med stemmen din, eller be Google-assistenten streame Netflix til din TV med Chromecast. Oppdag flere tjenester og smarte enheter som fungerer sammen med Google Assistant. IP67-klassifisert Mobvoi Ticwatch er IP67-klassifisert hvilket innebærer at den passer perfekt til daglig bruk. Du trenger ikke å være redd for å bruke den under en regnfull dag eller i dusjen.  Smart trening assistent Med Mobvoi Ticwatch har du oversikt over hjertefrekvensen og steg, forbrente kalorier, måle næringsinntaket og administrere treningsprogrammet uavhengig av telefonen din. Med sin innebygde GPS kan Ticwatch S & E kartlegge treningsrutinen din. Smartklokker 5 1 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Smartklokker