Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

IP44-sertifisert Nexa bevegelsessensor

Nexa Motion Sensor SP-816

  Art.nr: 1010044
 • Z-Wave Plus
 • Kompatibel med Nexa Bridge
 • Sabotasjealarm
 • IP44-sertifisert, kan brukes inne og ute

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SP-816 er en bevegelsessensor fra Nexa som tar i bruk PIR, passivt infrarødt lys. Sensoren sender ut infrarødt lys og oppdager bevegelse i området den overvåker. Koble SP-816 til Nexa Bridge eller en annen Z-Wave-sertifisert styreenhet, så kan du automatisere hjemmet ditt og sette opp hvilke utfall du ønsker når SP-816 merker bevegelse.

SP-816 er en Z-Wave Plus-bevegelsessensor, og den er dermed kompatibel med andre Z-Wave-enheter. Z-Wave Plus sørger for sikker kommunikasjon mellom dine ulike enheter, og du trenger ikke å bekymre deg for driftstopp. 

For innendørs og utendørs bruk

SP-816 er IP44-sertifisert, noe som betyr at den er sprutsikker og fint tåler en regnskyll. IP44-sertifisering innebærer at enheten er testet og godkjent for å tåle vannsprut fra alle retninger, og hvis det skulle komme vann inn så må vannet kunne renne uhindret ut igjen. Den må også ha et system som sørger for at vannet ikke når elektronikken på innsiden. Med andre ord kan du trygt sette opp Nexa SP-816 utendørs.

Gjør din hverdag smartere

Ved å koble flere Z-Wave-enheter til en Z-Wave styreenhet kan du skape automasjoner og sette opp scenarier avhengig av hvilket utfall du ønsker. Ved å ha flere bevegelsessensorer som overvåker ulike områder så kan du også sette opp ulike utfall basert på hvilken sensor det er som registrerer bevegelse. Kanskje du vil at en strålekaster skal aktiveres hvis sensoren på baksiden av huset registrerer bevegelse? Eller at lampa i gangen skal tennes og temperaturen skal opp et par hakk når sensoren ved ytterdøra merker at du kommer hjem?

Avhengig av hvilke andre Z-Wave-enheter du har hjemme så kan du selv bestemme hva som skal skje når en sensor merker bevegelse i sitt område. 

Flere smarte funksjoner

I tillegg til at SP-816 er en knallgod bevegelsessensor så har den flere andre gode funksjoner: 

 • Sabotasjealarm
 • Justerbar aktivitetstid
 • Lysfølsomhet
 • Varsel ved lavt strømnivå
 • Vridbart hode for enkel installasjon
 • Kan monteres på vegger og i tak
1010044 1010044 Nexa Nexa Motion Sensor SP-816 SP-816 SP-816 er en bevegelsessensor fra Nexa som tar i bruk PIR, passivt infrarødt lys. Sensoren sender ut infrarødt lys og oppdager bevegelse i området den overvåker. Koble SP-816 til Nexa Bridge eller en annen Z-Wave-sertifisert styreenhet, så kan du automatisere hjemmet ditt og sette opp hvilke utfall du ønsker når SP-816 merker bevegelse. SP-816 er en Z-Wave Plus-bevegelsessensor, og den er dermed kompatibel med andre Z-Wave-enheter. Z-Wave Plus sørger for sikker kommunikasjon mellom dine ulike enheter, og du trenger ikke å bekymre deg for driftstopp.  For innendørs og utendørs bruk SP-816 er IP44-sertifisert, noe som betyr at den er sprutsikker og fint tåler en regnskyll. IP44-sertifisering innebærer at enheten er testet og godkjent for å tåle vannsprut fra alle retninger, og hvis det skulle komme vann inn så må vannet kunne renne uhindret ut igjen. Den må også ha et system som sørger for at vannet ikke når elektronikken på innsiden. Med andre ord kan du trygt sette opp Nexa SP-816 utendørs. Gjør din hverdag smartere Ved å koble flere Z-Wave-enheter til en Z-Wave styreenhet kan du skape automasjoner og sette opp scenarier avhengig av hvilket utfall du ønsker. Ved å ha flere bevegelsessensorer som overvåker ulike områder så kan du også sette opp ulike utfall basert på hvilken sensor det er som registrerer bevegelse. Kanskje du vil at en strålekaster skal aktiveres hvis sensoren på baksiden av huset registrerer bevegelse? Eller at lampa i gangen skal tennes og temperaturen skal opp et par hakk når sensoren ved ytterdøra merker at du kommer hjem? Avhengig av hvilke andre Z-Wave-enheter du har hjemme så kan du selv bestemme hva som skal skje når en sensor merker bevegelse i sitt område.  Flere smarte funksjoner I tillegg til at SP-816 er en knallgod bevegelsessensor så har den flere andre gode funksjoner:  SabotasjealarmJusterbar aktivitetstidLysfølsomhetVarsel ved lavt strømnivåVridbart hode for enkel installasjonKan monteres på vegger og i tak Z-Wave 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Z-Wave