Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart sirene for innendørsbruk

Nexa Indoor Siren SE-812

  Art.nr: 1010045
  • Z-Wave
  • Sabotasjebeskyttelse
  • To lydnivåer
  • Uttak for spenningsadapter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nexa Siren SE-812 er en smartsirene med Z-Wave for innendørs bruk. Du kan selv justere lydnivået, 90 dB eller 100 dB, og sirenen har også et blinkende varsellys og sabotasjebeskyttelse. Hvis batteriluken tas av så uler sirenen i 4 minutter, samtidig som varsellampen blinker.

Ved å koble sirenen til Nexa Bridge eller en annen Z-Wave-kontroll så kan du koble flere ulike enheter sammen i et trygghetssystem. Du kan for eksempel koble sirenen til en bevegelsessensor og skape et scenario - når bevegelsessensoren merker bevegelse i sitt område så aktiveres sirenen, lager lyd og blinker. Med Nexa Bridge kan du også tidsinnstille sirenen og kun ha den aktivert i bestemte perioder - for eksempel mens du er på jobb og mens du pleier å sove. 

1010045 1010045 Nexa Nexa Indoor Siren SE-812 SE-812 Nexa Siren SE-812 er en smartsirene med Z-Wave for innendørs bruk. Du kan selv justere lydnivået, 90 dB eller 100 dB, og sirenen har også et blinkende varsellys og sabotasjebeskyttelse. Hvis batteriluken tas av så uler sirenen i 4 minutter, samtidig som varsellampen blinker. Ved å koble sirenen til Nexa Bridge eller en annen Z-Wave-kontroll så kan du koble flere ulike enheter sammen i et trygghetssystem. Du kan for eksempel koble sirenen til en bevegelsessensor og skape et scenario - når bevegelsessensoren merker bevegelse i sitt område så aktiveres sirenen, lager lyd og blinker. Med Nexa Bridge kan du også tidsinnstille sirenen og kun ha den aktivert i bestemte perioder - for eksempel mens du er på jobb og mens du pleier å sove.  Z-Wave 4 1 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Z-Wave