Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart røyksensor fra Fibaro

Fibaro Smoke Sensor FGSD-002

  Art.nr: 205708
  • Enkel montering og installasjon
  • LED-indikator
  • Alarm
  • Røyksensor

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Røyksensor fra Fibaro

Fibaros røyksensor oppdager ikke bare røyk i rommet, men også raske temperaturstigninger og høye temperaturer, den har også et design som tar seg bra ut i hjemmet. Dermed kan du beskytte hjemmet og familien din med den nyeste teknologien.

Følsom alarm

Ved første øyekast kan de blanke elementene på røykvarsleren bare se ut som en designdetalj, men det er faktisk en av de viktigste elementene på enheten. Nettopp fordi den er perforert kommer røyken lettere frem til røyksensorens kammer. På denne måten trengs det minimalt med røyk for å utløse alarmen.

Ild uten røyk 

Ikke alle materialer avgir røyk når de brenner. Derfor har Fibaro sin røyksensor en ekstra sikkerhetsfunksjon. Røykvarsleren registrerer også temperaturforandringer. Om mengden røyk i rommet ikke skulle være nok til å gi utslag, så kan den fortsatt oppdage faren. Alt som kreves er en rask forandring i temperaturen eller at varmen i rommet overskrider 54 °C.

Se på videoen nedenfor for å få mer inspirasjon om hvordan du kan bruke Fibaro sin røykvarsler. Mange funksjoner krever at du har et Home Center fra Fibaro.

205708 Fibaro Fibaro Smoke Sensor FGSD-002 FGSD-002-ZW5 Røyksensor fra FibaroFibaros røyksensor oppdager ikke bare røyk i rommet, men også raske temperaturstigninger og høye temperaturer, den har også et design som tar seg bra ut i hjemmet. Dermed kan du beskytte hjemmet og familien din med den nyeste teknologien.Følsom alarmVed første øyekast kan de blanke elementene på røykvarsleren bare se ut som en designdetalj, men det er faktisk en av de viktigste elementene på enheten. Nettopp fordi den er perforert kommer røyken lettere frem til røyksensorens kammer. På denne måten trengs det minimalt med røyk for å utløse alarmen.Ild uten røyk Ikke alle materialer avgir røyk når de brenner. Derfor har Fibaro sin røyksensor en ekstra sikkerhetsfunksjon. Røykvarsleren registrerer også temperaturforandringer. Om mengden røyk i rommet ikke skulle være nok til å gi utslag, så kan den fortsatt oppdage faren. Alt som kreves er en rask forandring i temperaturen eller at varmen i rommet overskrider 54 °C.Se på videoen nedenfor for å få mer inspirasjon om hvordan du kan bruke Fibaro sin røykvarsler. Mange funksjoner krever at du har et Home Center fra Fibaro.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Z-Wave 3,5 7 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
  1. Smarte Hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Z-Wave