Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komplett starpakke for smarthjemmet

Telldus Start-Up Kit Premium

  Art.nr: 1007795
 • For både styring og overvåking av elektronikk
 • TellStick ZNet Lite V2
 • Kan stemmestyres via Google Home og Alexa
 • 3 måneder Premium Access inkludert
 • Veggkontakt, dør, vindu, termo og hygrosensorer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Telldus Start-Up Kit Premium er den komplette startpakken for deg som vil komme i gang med smarthjemmet. Startpakken kan utvides med flere komponenter og er kompatibel med over 500 enheter av forskjellige merker. I boksen inngår TellStick Znet Lite V2, en gateway som inneholder både Z-wave-chip med den seneste teknologien og ett 433 MHz-chip for både sending og mottak.

I tillegg til TellStick får du tre smarte utakk som kan brukes for å styre for eksempel lamper, dør- og vindusensorer for overvåkning, samt et termo- og hygrometer som gir deg mulighet til å regulere både temperatur og luftfuktighet. Ved kjøp av Telldus Start-Up Kit Premium får med tre måneders abonnement på Premium Acces til Telldus Live! som gir deg enda flere artige og fiffige funksjoner å benytte i smarthjemmet.

I det nye smarthjemmet ditt kan du også legge inn rutiner for automatisering eller for å styre forskjellige elektriske saker og ting rett fra smarttelefonen, samme hvor i verden du befinner deg. Det kan virkelig ikke bli noe enklere å få kontrollen over nøyaktige det du vil gjøre - det er nemlig din egen fantasi som bestemmer grensene. Alt du trenger finnes i Start-Up Kit Monitor. Skaff deg en slik og gjør hjemmet betydelig smarte enn det det allerede er i dag.

Kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa

Med støtte for både Google Home og Amazon Alexa kan du via tale kontrollere om ting er på eller av, samt dimme belysning til ønsket nivå.

Premium Access i tre måneder

I tillegg til starpakka følger det også med et tre måneders abonnement på Premium Access til Telldus Live! som er Telldus' grensesnitt for smarthjemmet. Her får du tilgang til flere fiffige funksjoner, spesifisert statistikk og informasjon med ubegrenset historikk for sensorer, økt fleksibilitet for å skape automatiserte aktiviteter og muligheten til å sende E-post og SMS.

Startpakkens innhold:

 • 1 TellStick ZNet Lite V2
 • 3 smarte uttak på/av 433 MHz
 • 1 Fjernkontroll 433 MHz
 • 1 Dør/Vindusensor 433 MHz
 • 1 Termo/Hygrosensor 433 MHz
 • 3 måneder Premium Acces til Telldus Live!
1007795 1007795 Telldus Telldus Start-Up Kit Premium 13967 Telldus Start-Up Kit Premium er den komplette startpakken for deg som vil komme i gang med smarthjemmet. Startpakken kan utvides med flere komponenter og er kompatibel med over 500 enheter av forskjellige merker. I boksen inngår TellStick Znet Lite V2, en gateway som inneholder både Z-wave-chip med den seneste teknologien og ett 433 MHz-chip for både sending og mottak.I tillegg til TellStick får du tre smarte utakk som kan brukes for å styre for eksempel lamper, dør- og vindusensorer for overvåkning, samt et termo- og hygrometer som gir deg mulighet til å regulere både temperatur og luftfuktighet. Ved kjøp av Telldus Start-Up Kit Premium får med tre måneders abonnement på Premium Acces til Telldus Live! som gir deg enda flere artige og fiffige funksjoner å benytte i smarthjemmet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I det nye smarthjemmet ditt kan du også legge inn rutiner for automatisering eller for å styre forskjellige elektriske saker og ting rett fra smarttelefonen, samme hvor i verden du befinner deg. Det kan virkelig ikke bli noe enklere å få kontrollen over nøyaktige det du vil gjøre - det er nemlig din egen fantasi som bestemmer grensene. Alt du trenger finnes i Start-Up Kit Monitor. Skaff deg en slik og gjør hjemmet betydelig smarte enn det det allerede er i dag. Kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa Med støtte for både Google Home og Amazon Alexa kan du via tale kontrollere om ting er på eller av, samt dimme belysning til ønsket nivå. Premium Access i tre måneder I tillegg til starpakka følger det også med et tre måneders abonnement på Premium Access til Telldus Live! som er Telldus' grensesnitt for smarthjemmet. Her får du tilgang til flere fiffige funksjoner, spesifisert statistikk og informasjon med ubegrenset historikk for sensorer, økt fleksibilitet for å skape automatiserte aktiviteter og muligheten til å sende E-post og SMS. Startpakkens innhold: 1 TellStick ZNet Lite V23 smarte uttak på/av 433 MHz1 Fjernkontroll 433 MHz1 Dør/Vindusensor 433 MHz1 Termo/Hygrosensor 433 MHz3 måneder Premium Acces til Telldus Live! Telldus 4,3 12 1279 NOK 1279 NewCondition Discontinued
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Telldus