Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart hyttepakke med gateway, sensorer og uttak

Telldus Smart Summer House Package

  Art.nr: 1013710
 • TellStick ZNet Live V2
 • Bevegelse-, lekkasje- og temperatursensor
 • Sender varslinger til smarttelefonen
 • Planlegg belysning
 • 3-pk uttak og fjernkontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Telldus Smart Summer House Package er en pakke med smarte duppeditter, som er laget spesifikt for deg med hytte. I pakken følger det med en TellStick ZNet Lite V2-baseenhet, som sammen med et knippe smarte sensorer gir deg mulighet til å ha full kontroll til og med når du ikke er på hytta. Uansett vil du via Telldus Live!-appen får du varsler dersom det skulle være noe, f.eks. om termometeret skulle plukke opp temperaturskiftninger eller om bevegelsessensoren fanger opp noe.  

Holder deg oppdatert med varsler

Samtlige enheter i denne pakken rapporterer til TellStick ZNet Lite V2, som må kobles til internett. Så snart enhetene har noe å melde, så sender baseenheten informasjon til Telldus Live!-appen på din smarttelefon. Det kan være alt fra at bevegelsessensoren fanger opp noe, termometeret oppdager avvik eller dersom lekkasjesensoren varsler at det lekker vann. Ved å få informasjonen rett på smarttelefonen, har du gode forutsetninger til å rykke ut i god tid for å få bukt med eventuelle hendelser.

Planlegg belysning

I forpakningen følger det også med tre smartkontaker. Her kan du f.eks. koble til lamper, for så senere lage en belysningsplan i appen. Med andre ord så kan du skru på lyset selv om du ikke er tilstede, ved hjelp av en timerfunksjon.

Ni måneder Premium Access

I Telldus Smart Summer House Package får du med 9 måneders abonnement på Premium Access til Telldus Live!-appen. Her får du tilgang til enda flere smarte funksjoner, samt mer statistikk og informasjon. I tillegg kan du se ubegrenset historikk fra sensorene, økt fleksibilitet for automatiserte aktiviteter og mulighet til både mail- og SMS-varsling.

I emballasjen:

 • TellStick Znet Lite V2
 • Termometer for både inne- og utendørs bruk
 • Uttak med strømmåler
 • Sensetive Drip-lekkasjesensor
 • PIR-sensor for bevegelser
 • 3 uttak, inkludert fjernkontroll
1013710 1013710 Telldus Telldus Smart Summer House Package Telldus Smart Summer House Package er en pakke med smarte duppeditter, som er laget spesifikt for deg med hytte. I pakken følger det med en TellStick ZNet Lite V2-baseenhet, som sammen med et knippe smarte sensorer gir deg mulighet til å ha full kontroll til og med når du ikke er på hytta. Uansett vil du via Telldus Live!-appen får du varsler dersom det skulle være noe, f.eks. om termometeret skulle plukke opp temperaturskiftninger eller om bevegelsessensoren fanger opp noe.  Holder deg oppdatert med varslerSamtlige enheter i denne pakken rapporterer til TellStick ZNet Lite V2, som må kobles til internett. Så snart enhetene har noe å melde, så sender baseenheten informasjon til Telldus Live!-appen på din smarttelefon. Det kan være alt fra at bevegelsessensoren fanger opp noe, termometeret oppdager avvik eller dersom lekkasjesensoren varsler at det lekker vann. Ved å få informasjonen rett på smarttelefonen, har du gode forutsetninger til å rykke ut i god tid for å få bukt med eventuelle hendelser.Planlegg belysningI forpakningen følger det også med tre smartkontaker. Her kan du f.eks. koble til lamper, for så senere lage en belysningsplan i appen. Med andre ord så kan du skru på lyset selv om du ikke er tilstede, ved hjelp av en timerfunksjon.Ni måneder Premium AccessI Telldus Smart Summer House Package får du med 9 måneders abonnement på Premium Access til Telldus Live!-appen. Her får du tilgang til enda flere smarte funksjoner, samt mer statistikk og informasjon. I tillegg kan du se ubegrenset historikk fra sensorene, økt fleksibilitet for automatiserte aktiviteter og mulighet til både mail- og SMS-varsling.I emballasjen:TellStick Znet Lite V2Termometer for både inne- og utendørs brukUttak med strømmålerSensetive Drip-lekkasjesensorPIR-sensor for bevegelser3 uttak, inkludert fjernkontroll Telldus 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Telldus