Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dør- og vindus sensorer i 2-pakning

Telldus Sensor kit - 2x Magnet sensor

  Art.nr: 1007739
  • Overvåk dører, vinduer, skuffer og skap
  • 30 meter rekkevidde
  • Z-wave kompatibel
  • Enkel å installere
  • Batteridrift

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Overvåk dører, vinduer eller til og med skap og skuffer i hjemmet med Telldus Sensor-sett. Dette settet består av to batteridrevne dør- og vindus sensorer som du enkelt kan montere innendørs og koble til et eksisterende Z-wave smart hjemsystem. Hver sensor er 16 cm høy og har diskret design som er laget for å virke så liten som mulig. Enhetene består av to deler som klemmer seg sammen på en magnetisk måte når de er stengt.

Overvåk dører, vinduer, skuffer og skap

Dør- og vindusensorene kan plasseres på dører, vinduer, skuffer og lignende, med selvklebende tape eller skruer. En del av sensoren på døren og den andre på dørkarmen. På denne måten oppdager Telldus den magnetiske sensoren når døren åpnes og sender et signal til Z-wave gatewayen.
Derfra får du en varsling til mobilen din slik at du vet når noen kommer hjem eller åpner et vindu. På denne måten kan du følge med på ubudne gjester eller skap som medisinske skap.

Sensorene trenger ikke ekstern strømforsyning, men er drevet av AA-batteri som følger med i pakken. En rekkevidde på opptil 30 meter lar deg plassere det nesten hvor som helst i hjemmet.

Produktet krever et kompatibelt Z-wave-hub for å fungere.

1007739 Telldus Telldus Sensor kit - 2x Magnet sensor 13794 Overvåk dører, vinduer eller til og med skap og skuffer i hjemmet med Telldus Sensor-sett. Dette settet består av to batteridrevne dør- og vindus sensorer som du enkelt kan montere innendørs og koble til et eksisterende Z-wave smart hjemsystem. Hver sensor er 16 cm høy og har diskret design som er laget for å virke så liten som mulig. Enhetene består av to deler som klemmer seg sammen på en magnetisk måte når de er stengt. Overvåk dører, vinduer, skuffer og skap Dør- og vindusensorene kan plasseres på dører, vinduer, skuffer og lignende, med selvklebende tape eller skruer. En del av sensoren på døren og den andre på dørkarmen. På denne måten oppdager Telldus den magnetiske sensoren når døren åpnes og sender et signal til Z-wave gatewayen.Derfra får du en varsling til mobilen din slik at du vet når noen kommer hjem eller åpner et vindu. På denne måten kan du følge med på ubudne gjester eller skap som medisinske skap.Sensorene trenger ikke ekstern strømforsyning, men er drevet av AA-batteri som følger med i pakken. En rekkevidde på opptil 30 meter lar deg plassere det nesten hvor som helst i hjemmet.Produktet krever et kompatibelt Z-wave-hub for å fungere. Telldus 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus