Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bevegelses- og magnetiske sensorer for et smart hjem

Telldus Sensor kit - 2x Door/Window 1xPIR

  Art.nr: 1007740
 • Kompatibel med TellStick
 • 2x dør- og vindusføler + 1x bevegelsessensor
 • Få kontroll over hjemmet ditt
 • Batteridrift

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gjør ditt hjem smartere og få en bedre oversikt over hva som skjer når du ikke er hjemme. Denne pakken fra Telldus inneholder to vindu- og dørsensorer, samt en bevegelsessensor som du plasserer i hjemmet ditt og kobler til et eksisterende 433 MHz-system for å motta varsler fra sensorene. Sensorene er enkle å installere og trenger ikke kabler for å få strøm, men er drevet av batterier.

Et smart hjem på 433 MHz

433 MHz-teknologien er en billig og smart protokoll som er lett å komme i gang med sitt smarte hjem. Det finnes flere forskjellige typer sensorer til forskjellige formål som er koblet til en kompatibel gateway, for eksempel Telldus TellStick Znet. Det mottar og sender både signaler til sensorene, slik at du både kan få informasjon fra sensorene og styre dem eksternt fra mobilen din.

Dør- og vindus sensorer

Telldus Sensor Kit 13795 består av to magnetiske sensorer som kan plasseres i dører, vinduer, skap eller skuffer for å vite når de åpnes og lukkes. Det gir deg informasjon om at døren åpnes når ingen er hjemme, når barna kommer hjem fra skolen eller hvis du har glemt å lukke et vindu.

 • 32 x 92 x 138 mm
 • 60 gram
 • Drevet av et 3V CR2032 knappcellebatteri (inkludert)
 • Omtrent ett år med batteritid ved normal bruk
 • Montert med dobbeltsidig tape eller skrue (inkludert)


Bevegelsessensor

I pakken er det også en bevegelsessensor som reagerer på bevegelser i hjemmet ditt. Perfekt for en enkel type overvåking når du er på jobb eller bort, eller for å få det smarte hjemmet til å gjøre en handling, for eksempel belysning av en lampe. Når sensoren registrerer noe som beveger seg i detekteringsområdet, sendes et signal til TellStick. Avhengig av hvordan du har valgt å sette opp ditt smarte hjem, kan for eksempel en lyskilde eller stikkontakt slå seg på.
Bevegelsessensoren har også en nedtellingsfunksjon som du kan angi slik at signalet sendes etter fem eller ti minutter, en veldig praktisk funksjon hvis du vil at sensoren skal kontrollere belysning i forskjellige rom. Som standard sendes ingen av-signalet.

 • Deteksjonsområde: 8-12 meter
 • Deteksjonsvinkel: 110 °
 • Område: Ca 30 meter
 • Batteri: 2x 1,5V AAA (ikke inkludert)
 • Omtrent ett år med batterilevetid ved normal bruk
 • Kun til innendørs bruk
 • 33 x 108 x 182 mm
 • 92 gram
1007740 1007740 Telldus Telldus Sensor kit - 2x Door/Window 1xPIR 13795 Gjør ditt hjem smartere og få en bedre oversikt over hva som skjer når du ikke er hjemme. Denne pakken fra Telldus inneholder to vindu- og dørsensorer, samt en bevegelsessensor som du plasserer i hjemmet ditt og kobler til et eksisterende 433 MHz-system for å motta varsler fra sensorene. Sensorene er enkle å installere og trenger ikke kabler for å få strøm, men er drevet av batterier. Et smart hjem på 433 MHz 433 MHz-teknologien er en billig og smart protokoll som er lett å komme i gang med sitt smarte hjem. Det finnes flere forskjellige typer sensorer til forskjellige formål som er koblet til en kompatibel gateway, for eksempel Telldus TellStick Znet. Det mottar og sender både signaler til sensorene, slik at du både kan få informasjon fra sensorene og styre dem eksternt fra mobilen din. Dør- og vindus sensorer Telldus Sensor Kit 13795 består av to magnetiske sensorer som kan plasseres i dører, vinduer, skap eller skuffer for å vite når de åpnes og lukkes. Det gir deg informasjon om at døren åpnes når ingen er hjemme, når barna kommer hjem fra skolen eller hvis du har glemt å lukke et vindu.32 x 92 x 138 mm60 gramDrevet av et 3V CR2032 knappcellebatteri (inkludert)Omtrent ett år med batteritid ved normal brukMontert med dobbeltsidig tape eller skrue (inkludert) Bevegelsessensor I pakken er det også en bevegelsessensor som reagerer på bevegelser i hjemmet ditt. Perfekt for en enkel type overvåking når du er på jobb eller bort, eller for å få det smarte hjemmet til å gjøre en handling, for eksempel belysning av en lampe. Når sensoren registrerer noe som beveger seg i detekteringsområdet, sendes et signal til TellStick. Avhengig av hvordan du har valgt å sette opp ditt smarte hjem, kan for eksempel en lyskilde eller stikkontakt slå seg på.Bevegelsessensoren har også en nedtellingsfunksjon som du kan angi slik at signalet sendes etter fem eller ti minutter, en veldig praktisk funksjon hvis du vil at sensoren skal kontrollere belysning i forskjellige rom. Som standard sendes ingen av-signalet.Deteksjonsområde: 8-12 meterDeteksjonsvinkel: 110 °Område: Ca 30 meterBatteri: 2x 1,5V AAA (ikke inkludert)Omtrent ett år med batterilevetid ved normal brukKun til innendørs bruk33 x 108 x 182 mm92 gram Telldus 3 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Telldus