Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Signalforsterker til Z-Wave

Telldus On/Off Z-Wave Range Extender

  Art.nr: 1009658
  • 2300 watt
  • Kompatibel med Z-Wave-produkter
  • Timerfunksjon
  • Forlenger Z-wave-signaler

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

On/Off Z-Wave Range Extender

Med denne Z-Wave-forlengeren i et slankt design kan du øke signalstyrken ved plassere den mellom en gateway og en rekke Z-wave-baserte smartenheter. Du kan enkelt koble den til et vegguttak og fortsatt bruke stikkontakter som vanlig, samt skru den av og på via en smarttelefon. Her får du også muligheten til å stille inn en timerfunksjon, slik at for eksempel ladere, lamper eller annet ikke står på unødvendig.

Vegguttak
1009658 1009658 Telldus Telldus On/Off Z-Wave Range Extender 14272 On/Off Z-Wave Range Extender Med denne Z-Wave-forlengeren i et slankt design kan du øke signalstyrken ved plassere den mellom en gateway og en rekke Z-wave-baserte smartenheter. Du kan enkelt koble den til et vegguttak og fortsatt bruke stikkontakter som vanlig, samt skru den av og på via en smarttelefon. Her får du også muligheten til å stille inn en timerfunksjon, slik at for eksempel ladere, lamper eller annet ikke står på unødvendig. Telldus 4 3 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus