Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dør- og vindu-sensor (Z-Wave) fra Telldus

Telldus Magnetsensor Z-Wave

  Art.nr: 224930
  • Sensor til vindu og dør
  • Enkel installasjon
  • Lite og kompakt design
  • Varsler når en dør eller et vindu åpnes
  • Kompatibel med TellStick ZNet

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Telldus Magnetsensor Z-Wave

Dette er en trådløs magnetsensor for Z-wave-system. Den kan monteres på blant annet dører, vinduer og garasjeporter, og vil gi deg varsling om døren eller vinduet åpnes. 

Magnetsensoren fra Telldus har et diskret design og er meget enkel å montere. Sensoren drives av et AA-batteri.

For å kunne styre produkter med teknologien Z-Wave kreves det at man har en Z-wave baseenhet, som f.eks TellStick ZNet Lite.

224930 224930 Telldus Telldus Magnetsensor Z-Wave 311913 Telldus Magnetsensor Z-Wave Dette er en trådløs magnetsensor for Z-wave-system. Den kan monteres på blant annet dører, vinduer og garasjeporter, og vil gi deg varsling om døren eller vinduet åpnes. Magnetsensoren fra Telldus har et diskret design og er meget enkel å montere. Sensoren drives av et AA-batteri. For å kunne styre produkter med teknologien Z-Wave kreves det at man har en Z-wave baseenhet, som f.eks TellStick ZNet Lite. Telldus 4 4 219 NOK 219 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus