Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dør-/vindusensor med timer-funksjon

Telldus Door/Window Sensor with Timer

  Art.nr: 244555
  • Magnetkontakt med funksjon for forsinkelse
  • Timer-funksjon
  • Enkel å installere
  • Kompatibel med TellStick Net
  • Gjør hjemmet ditt smart

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Telldus Smart Home Door-/Window-sensor er en smart sensor med timer og magnetkontakt med funksjon for forsinkelse. Den er enkel å installere og ingen ledninger er nødvendig, alt for å gjøre sensoren så brukervennlig som mulig. Passer perfekt i vinduer, dører, skap, garasjen din eller til verkstedet. 

Sensoren er kompatibel med TellStick Net og er en viktig del av maskineriet for å gjøre hjemmet ditt smart, og du får god oversikt.

244555 244555 Telldus Telldus Door/Window Sensor with Timer 312717 Telldus Smart Home Door-/Window-sensor er en smart sensor med timer og magnetkontakt med funksjon for forsinkelse. Den er enkel å installere og ingen ledninger er nødvendig, alt for å gjøre sensoren så brukervennlig som mulig. Passer perfekt i vinduer, dører, skap, garasjen din eller til verkstedet.  Sensoren er kompatibel med TellStick Net og er en viktig del av maskineriet for å gjøre hjemmet ditt smart, og du får god oversikt. Telldus 3,8 5 139 NOK 139 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus