Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sensor som oppdager vannlekkasje

Telldus Sensative Drip Leakage Sensor

  Art.nr: 1008618
  • Trådløs sensor for smarte hjem
  • 10 års batteritid
  • Måler lekkasje og temperaturen
  • Diskret montering
  • Kun 3 mm tykk

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Sensative Strips Drip Leakage Sensor behøver du ikke uroe deg for at du skal få fuktskader av en lekkende vannledning. Du plasserer Drip Leakage-sensoren der det finnes en risiko for lekkasje, for eksempel under vasken. Skulle vannledningen begynne å lekke så oppdager sensoren dette og sender en notifikasjon til din mobiltelefon. Sensoren er også produsert med en måler for temperatur, og du får dermed også en advarsel om det finnes en risiko for at området du har plassert sensoren i skulle fryse.

Få advarsler på mobiltelefonen

Med Sensative Drip Leakage-sensor får du advarsler direkte på mobiltelefonen så fort sensoren oppdager lekkasje. Hvilket gjør at du ikke behøver å uroe deg for at ett lekkende vannrør skal stå og dryppe uten at du vet om det og dermed påføre mer omfattende fuktskader i ditt hjem.

Sensoren merker også temperaturen og sender en notifikasjon til din mobiltelefon om temperaturen skulle synke og det er en risiko for at vannet i rørene skal fryse til is.

Lang batteritid

Sensoren har ett innebygd batteri som holder i opptil 10 år, hvilket innebærer at du ikke behøver å uroe deg for at batteriet skal gå tomt.

1008618 1008618 Telldus Telldus Sensative Drip Leakage Sensor 13688 Med Sensative Strips Drip Leakage Sensor behøver du ikke uroe deg for at du skal få fuktskader av en lekkende vannledning. Du plasserer Drip Leakage-sensoren der det finnes en risiko for lekkasje, for eksempel under vasken. Skulle vannledningen begynne å lekke så oppdager sensoren dette og sender en notifikasjon til din mobiltelefon. Sensoren er også produsert med en måler for temperatur, og du får dermed også en advarsel om det finnes en risiko for at området du har plassert sensoren i skulle fryse. Få advarsler på mobiltelefonen Med Sensative Drip Leakage-sensor får du advarsler direkte på mobiltelefonen så fort sensoren oppdager lekkasje. Hvilket gjør at du ikke behøver å uroe deg for at ett lekkende vannrør skal stå og dryppe uten at du vet om det og dermed påføre mer omfattende fuktskader i ditt hjem.Sensoren merker også temperaturen og sender en notifikasjon til din mobiltelefon om temperaturen skulle synke og det er en risiko for at vannet i rørene skal fryse til is. Lang batteritid Sensoren har ett innebygd batteri som holder i opptil 10 år, hvilket innebærer at du ikke behøver å uroe deg for at batteriet skal gå tomt. Telldus 3,3 3 375 NOK 375 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus