Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lys- og temperatursensor for smarte hjem

Telldus Strips Comfort Temperature Sensor

  Art.nr: 1008617
  • 10 års batteritid
  • Kompatibel med Z-Wave-produkter
  • Diskret montering
  • Styr temperaturen i hjemmet ditt med mobilen

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ha oversikt over temperaturen i rommet når du ikke er der selv. Med Sensitive Strips for måling av temperatur kan du se på mobiltelefonen din hva temperaturen er i de rommene hvor du har montert sensoren. Du kan også koble sammen sensoren med termostater for å automatisk øke eller redusere temperaturen i rommet. Sensoren kan også lese av lystilførselen i rommet og dermed også dimme eller slukke den lampen som er koblet til systemet.

Kontroller temperaturen med mobilen

Sensitive Strips Comfort Temperature er en diskret sensor du enkelt kan feste på veggen med de medfølgende festeanordningene. Sensoren måler temperaturen og lysstyrken i det rommet den er montert. Sensoren kan senere kommuniserer med andre enheter som er koblet til ditt Z-Wave-nettverk og deretter justere temperaturen eller belysningen.

Gjennom å koble Google Home til ditt smarte hjem-system som er koblet via Z-Wave kan du også styre din Sensative-sensor gjennom Google Assistant. Dette innebærer at du kan spørre Google om temperaturen i ett rom som du for øyeblikket ikke befinner deg i og dessuten justere temperaturen i det rommet.

Sensorens batteri har en batteritid på 10 år, hvilket gjør at du ikke behøver å uroe deg for om batteriet skal bli tomt.

Z-Wave

Sensatives produkter er laget for Z-Wave-nettverk. Z-Wave er en trådløs kommunikasjonsprotokoll som er utviklet for automatisering i hjemmet, der hensikten er å styre elektronikk i for eksempel husholdningen eller kontoret. Hvert Z-Wave-nettverk er bygget opp rundt en kontrollenhet som trådløst sender ut signaler til de enheter som er tilkoblet til nettverket. Dermed kan du observere og kontrollere dine tilkoblede enheter via din smarttelefon eller nettbrett.

1008617 1008617 Telldus Telldus Strips Comfort Temperature Sensor 13689 Ha oversikt over temperaturen i rommet når du ikke er der selv. Med Sensitive Strips for måling av temperatur kan du se på mobiltelefonen din hva temperaturen er i de rommene hvor du har montert sensoren. Du kan også koble sammen sensoren med termostater for å automatisk øke eller redusere temperaturen i rommet. Sensoren kan også lese av lystilførselen i rommet og dermed også dimme eller slukke den lampen som er koblet til systemet. Kontroller temperaturen med mobilen Sensitive Strips Comfort Temperature er en diskret sensor du enkelt kan feste på veggen med de medfølgende festeanordningene. Sensoren måler temperaturen og lysstyrken i det rommet den er montert. Sensoren kan senere kommuniserer med andre enheter som er koblet til ditt Z-Wave-nettverk og deretter justere temperaturen eller belysningen. Gjennom å koble Google Home til ditt smarte hjem-system som er koblet via Z-Wave kan du også styre din Sensative-sensor gjennom Google Assistant. Dette innebærer at du kan spørre Google om temperaturen i ett rom som du for øyeblikket ikke befinner deg i og dessuten justere temperaturen i det rommet. Sensorens batteri har en batteritid på 10 år, hvilket gjør at du ikke behøver å uroe deg for om batteriet skal bli tomt. Z-Wave Sensatives produkter er laget for Z-Wave-nettverk. Z-Wave er en trådløs kommunikasjonsprotokoll som er utviklet for automatisering i hjemmet, der hensikten er å styre elektronikk i for eksempel husholdningen eller kontoret. Hvert Z-Wave-nettverk er bygget opp rundt en kontrollenhet som trådløst sender ut signaler til de enheter som er tilkoblet til nettverket. Dermed kan du observere og kontrollere dine tilkoblede enheter via din smarttelefon eller nettbrett. Telldus 2,3 3 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus