Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Magnetsensor for dører (Z-Wave)

Telldus Sensative Guard Door/Window Sensor

  Art.nr: 224938
  • Enkel og diskret montering
  • 10 års batteritid
  • Kompatibel med Z-Wave
  • Varsler når døren åpnes

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sensative Magnetsensor Z-Wave

Denne diskrete dør-sensoren er trådløs og meget enkel å montere. Den har et flatt design som gjør den kan plasseres på inngangsdører, skapdører, skuffer, med mer. 

Magnetsensoren fra Sensative benytter teknologien Z-Wave for å kommunisere med baseenheter og andre Z-Wave-produkter. Teknologien er velkjent og benyttes av flere produsenter som blant annet Nexa, Fibaro, Telldus og Proove Smart Home. 

For å kunne styre produkter med teknologien Z-Wave kreves det at man har en Z-wave baseenhet, som f.eks TellStick ZNet Lite.

224938 224938 Telldus Telldus Sensative Guard Door/Window Sensor 312297 Sensative Magnetsensor Z-Wave Denne diskrete dør-sensoren er trådløs og meget enkel å montere. Den har et flatt design som gjør den kan plasseres på inngangsdører, skapdører, skuffer, med mer. Magnetsensoren fra Sensative benytter teknologien Z-Wave for å kommunisere med baseenheter og andre Z-Wave-produkter. Teknologien er velkjent og benyttes av flere produsenter som blant annet Nexa, Fibaro, Telldus og Proove Smart Home.  For å kunne styre produkter med teknologien Z-Wave kreves det at man har en Z-wave baseenhet, som f.eks TellStick ZNet Lite. Telldus 4,5 4 465 NOK 465 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Telldus