Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

SmartThings sensor for vannlekkasje

Samsung SmartThings Water Leak Sensor

  Art.nr: 1008907
  • Oppdager vannlekkasje
  • Merker temperaturforandringer
  • Overvåke hjemmet ditt direkte fra mobilen
  • Trådløs

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Water Leak Sensor er en sensor som merker forandringer i temperaturen og fukt. Sett sensoren der det finnes rør som kan lekke og du får varslinger direkte i SmartThings-appen dersom et rør skulle begynne å lekke eller om det skulle bli en oversvømmelse.

Oppdag lekkasjen før det er for sent

En vannlekkasje kan gjøre stor skade dersom den ikke oppdages i tide. Med Water Leak Sensor slipper du å være bekymret siden den raskt oppdager lekkasjen. Den måler også temperaturen i det rommet der den står slik at på den måten kan du få informasjon på om det finnes en risiko for at temperaturen synker til under frysepunktet og rørene fryser til is.

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008907 Samsung Samsung SmartThings Water Leak Sensor GP-U999SJVLCGA SmartThings Water Leak Sensor er en sensor som merker forandringer i temperaturen og fukt. Sett sensoren der det finnes rør som kan lekke og du får varslinger direkte i SmartThings-appen dersom et rør skulle begynne å lekke eller om det skulle bli en oversvømmelse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Oppdag lekkasjen før det er for sent En vannlekkasje kan gjøre stor skade dersom den ikke oppdages i tide. Med Water Leak Sensor slipper du å være bekymret siden den raskt oppdager lekkasjen. Den måler også temperaturen i det rommet der den står slik at på den måten kan du få informasjon på om det finnes en risiko for at temperaturen synker til under frysepunktet og rørene fryser til is. Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 279 NOK 279 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings