Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkningskamera for bevegelser og konturer

Samsung SmartThings Vision

  Art.nr: 1008911
  • Registrerer bevegelse
  • Avansert AI-teknologi
  • Merker forskjell på mennesker og dyr
  • Trådløs
  • Filmer bare konturer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Overvåkningskameraet SmartThings Vision registrerer bevegelser og filmer dem som konturer for å ikke bryte den personlige integriteten. Vision har AI som merker om bevegelsene kommer fra et menneske, slik at ikke alarmen går på grunn av et husdyr eller en robotstøvsuger.

SmartThings Vision kan også fungere som trygghetsalarm da den identifiserer ulykker i hjemmet. Så fremt SmartThings Vision er koblet til en alarm så kan den automatisk tilkalle hjelp.

DVS-teknologi

I stedet for et konvensjonelt kamera så har Vision avansert DVS-teknologi; Dynamic Vision Sensor. Sensoren oppdager skiftninger i lysets intensitet og koder dem som konturer, slik at du kan oppdage inntrengere i hjemmet ditt uten å forstyrre privatlivets fred.

Med SmartThings Vision slipper du til og med falsk alarm. Vision bruke AI-teknologi for å kjenne igjen mennesker og filtrere bort husdyr og andre bevegelige objekter. På den måten minskes risikoen for falsk alarm.

Føl deg trygg med Vision

SmartThings Vision kan også brukes som trygghetsalarm. Innstaller den hjemme hos bestemor, så blir du eller andre familiemedlemmer varslet umiddelbart hvis hun faller. Ulykken finnes til og med på film slik at du kan se hva som skjedd og eventuelt tilkalle medisinsk hjelp.

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008911 1008911 Samsung Samsung SmartThings Vision GP-U999GTEEAEA Overvåkningskameraet SmartThings Vision registrerer bevegelser og filmer dem som konturer for å ikke bryte den personlige integriteten. Vision har AI som merker om bevegelsene kommer fra et menneske, slik at ikke alarmen går på grunn av et husdyr eller en robotstøvsuger. SmartThings Vision kan også fungere som trygghetsalarm da den identifiserer ulykker i hjemmet. Så fremt SmartThings Vision er koblet til en alarm så kan den automatisk tilkalle hjelp. DVS-teknologi I stedet for et konvensjonelt kamera så har Vision avansert DVS-teknologi; Dynamic Vision Sensor. Sensoren oppdager skiftninger i lysets intensitet og koder dem som konturer, slik at du kan oppdage inntrengere i hjemmet ditt uten å forstyrre privatlivets fred. Med SmartThings Vision slipper du til og med falsk alarm. Vision bruke AI-teknologi for å kjenne igjen mennesker og filtrere bort husdyr og andre bevegelige objekter. På den måten minskes risikoen for falsk alarm. Føl deg trygg med Vision SmartThings Vision kan også brukes som trygghetsalarm. Innstaller den hjemme hos bestemor, så blir du eller andre familiemedlemmer varslet umiddelbart hvis hun faller. Ulykken finnes til og med på film slik at du kan se hva som skjedd og eventuelt tilkalle medisinsk hjelp. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 859 NOK 859 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings