Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung SmartThings smartkontakt

Samsung SmartThings Outlet

  Art.nr: 1008908
  • Gjør dine elektriske artikler smarte
  • Styr hjemmet ditt trådløst fra mobilen
  • Gjør hverdagen din enklere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Outlet er en smartkontakt som du bruker mellom støpselet i veggen og en ønsket elektrisk artikkel. Du kan deretter styre og kontrollere den tilkoblede elektriske artikkelen via din mobiltelefon. Du kan enkelt legge til smarte hjem-funksjoner til enheter som ikke allerede har smarte hjem-funksjonalitet. Med smartkontakten kan du slå av eller på det du kobler til den. Kontakten måler til og med strømforbruket som går gjennom den slik at du selv kan se og justere hvor mye strøm som skal forbrukes.

Gjør hverdagen din enklere

Gjennom å benytte seg av SmartThings Outlet kan du enkelt styre dine elektriske artikler via mobilen, både når du er hjemme eller når du ikke er det. Lurer du på om du husket å slå av lampen, eller skrudde av TV-en når du gikk hjemmefra? Med SmartThings Outlet trenger du ikke å bekymre deg, gå inn på SmartThings-appen på mobilen din og sjekk at alt er slått av, eller skru av det du har glemt.

Du kan også se strømforbruket i appen. SmartThings Outlet måler strømforbruket og sender varsel til SmartThings-appen slik du kan se få full oversikt direkte på mobilen.

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hubkan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008908 Samsung Samsung SmartThings Outlet GP-U999SJVLFGA SmartThings Outlet er en smartkontakt som du bruker mellom støpselet i veggen og en ønsket elektrisk artikkel. Du kan deretter styre og kontrollere den tilkoblede elektriske artikkelen via din mobiltelefon. Du kan enkelt legge til smarte hjem-funksjoner til enheter som ikke allerede har smarte hjem-funksjonalitet. Med smartkontakten kan du slå av eller på det du kobler til den. Kontakten måler til og med strømforbruket som går gjennom den slik at du selv kan se og justere hvor mye strøm som skal forbrukes. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Gjør hverdagen din enklere Gjennom å benytte seg av SmartThings Outlet kan du enkelt styre dine elektriske artikler via mobilen, både når du er hjemme eller når du ikke er det. Lurer du på om du husket å slå av lampen, eller skrudde av TV-en når du gikk hjemmefra? Med SmartThings Outlet trenger du ikke å bekymre deg, gå inn på SmartThings-appen på mobilen din og sjekk at alt er slått av, eller skru av det du har glemt. Du kan også se strømforbruket i appen. SmartThings Outlet måler strømforbruket og sender varsel til SmartThings-appen slik du kan se få full oversikt direkte på mobilen. Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hubkan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 4 1 379 NOK 379 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings