Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Multisensor fra Samsung SmartThings

Samsung SmartThings Multipurpose Sensor

  Art.nr: 1008905
  • Sensor for dører og vinduer
  • Måler temperaturen i hjemmet ditt
  • Motta varslinger på mobilen
  • Overvåke hjemmet direkte fra mobilen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Multipurpose Sensor er ekstra hendig for å kunne holde øye med hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan for eksempel se om dørene er åpne eller lukket, eller om temperaturen i huset endres raskt. Du kan også bruke den til til å gjøre andre ting som å la lampene i garderoben tennes når du åpner dørene. Multipurpose Sensoren har en toveismagnet som merker om døren er åpen eller lukket.

Automatiser hjemmet ditt

Toveis-magneten i sensoren gjør at den merker om døren er åpen eller lukket eller skulle bli åpnet når du ikke er hjemme. Sensoren signaliserer da til appen SmartThings som sender ut et varsel om at døren eller et vindu er åpent. Sensoren merker også dersom temperaturen skulle endre seg. 

Du kan også automatisere andre enheter, for eksempel slik at lampen i entreen tennes når du kommer inn døra. 

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008905 Samsung Samsung SmartThings Multipurpose Sensor GP-U999SJVLAGA SmartThings Multipurpose Sensor er ekstra hendig for å kunne holde øye med hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan for eksempel se om dørene er åpne eller lukket, eller om temperaturen i huset endres raskt. Du kan også bruke den til til å gjøre andre ting som å la lampene i garderoben tennes når du åpner dørene. Multipurpose Sensoren har en toveismagnet som merker om døren er åpen eller lukket. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Automatiser hjemmet ditt Toveis-magneten i sensoren gjør at den merker om døren er åpen eller lukket eller skulle bli åpnet når du ikke er hjemme. Sensoren signaliserer da til appen SmartThings som sender ut et varsel om at døren eller et vindu er åpent. Sensoren merker også dersom temperaturen skulle endre seg.  Du kan også automatisere andre enheter, for eksempel slik at lampen i entreen tennes når du kommer inn døra.  Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 4,5 2 279 NOK 279 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings