Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bevegelsesensor fra Samsung SmartThings

Samsung SmartThings Motion Sensor

  Art.nr: 1008906
  • Registrerer unormale bevegelser i hjemmet ditt
  • Tenner/slukker lamper ved bevegelse
  • Varsler deg ved unormale hendelser
  • Merker temperaturforandringer
  • Trådløs

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Motion Sensor er en bevegelsesensor fra Samsung SmartThings. Sensoren kan brukes for å beskytte hjemmet ditt for innbrudd og gir deg varslinger via appen SmartThings om den merker at noe beveger seg. Du kan også automatisere sensoren til å tenne eller slukke lysene når du kommer hjem eller forlater huset.

Bevåker bevegelse og temperatur

Motion Sensor er konstruert for å merke unormale bevegelser i hjemmet ditt. Ved unormal bevegelse sender sensoren varslinger til SmartThings appen slik at du får informasjon om noen er i huset ditt uten at du er det. Sensoren er montert med en kule i veggfestet som gjør at du enkelt kan vinkle sensoren til det området du vil. 

Du kan bruke sensoren til flere ting enn bare å overvåke hjemmet ditt når du ikke er tilstede. Gjennom å automatisere sensoren kan den tenne og slukke lys og lamper når du kommer hjem og når du forlater lyset, basert på dine bevegelser. Sensoren er også utrustet med en termometer som måler temperaturen i boligen. Ved temperaturforandringer kan den justere sensoren til termostaten i huset slik at temperaturen blir der du ønsker.

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008906 Samsung Samsung SmartThings Motion Sensor GP-U999SJVLBGA SmartThings Motion Sensor er en bevegelsesensor fra Samsung SmartThings. Sensoren kan brukes for å beskytte hjemmet ditt for innbrudd og gir deg varslinger via appen SmartThings om den merker at noe beveger seg. Du kan også automatisere sensoren til å tenne eller slukke lysene når du kommer hjem eller forlater huset. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bevåker bevegelse og temperatur Motion Sensor er konstruert for å merke unormale bevegelser i hjemmet ditt. Ved unormal bevegelse sender sensoren varslinger til SmartThings appen slik at du får informasjon om noen er i huset ditt uten at du er det. Sensoren er montert med en kule i veggfestet som gjør at du enkelt kan vinkle sensoren til det området du vil.  Du kan bruke sensoren til flere ting enn bare å overvåke hjemmet ditt når du ikke er tilstede. Gjennom å automatisere sensoren kan den tenne og slukke lys og lamper når du kommer hjem og når du forlater lyset, basert på dine bevegelser. Sensoren er også utrustet med en termometer som måler temperaturen i boligen. Ved temperaturforandringer kan den justere sensoren til termostaten i huset slik at temperaturen blir der du ønsker. Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 3,5 2 279 NOK 279 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings