Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hjernen og hjertet i Samsung SmartThings

Samsung SmartThings Hub V3

  Art.nr: 1008904
  • Sammenkoble hele hjemmet ditt
  • Styr ditt smarte hjem fra mobilen
  • Automatisér hjemmet ditt
  • Egen app for alle smarte enheter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Hub fra Samsung er hjertet og hjernen bak Samsung SmartThings. Hubben kobles til hjemmenettverket ditt og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter. Med appen SmartThings kan du senere skape scenarioer med dine smarte enheter og styre dem via en app, eller hvorfor ikke koble den til din taleassistent og styre ditt smarte hjem kun ved hjelp av stemmen din?

Trådløst og enkelt

Med appen SmartThings og SmartThings Hub kan du koble sammen alle dine tilkoblede enheter fra i stort sett alle produsenter, og styre dem via en app. Du trenger derfor ikke å bruke flere ulike apper og systemer da alt kan gjøres i Samsung SmartThings. Nå kan du selv skape kombinasjoner for funksjoner og tilkoblede enheter fra ulike produsenter i en og samme kommando. Du kan for eksempel slukke alle lamper med ett tastetrykk eller talekommando, skru av kaffetrakteren og strykejernet, eller skru ned varmen når du forlater hjemmet ditt.  Du trenger ingen kabler som går fra dine enheter og til hubben da alt tilkobles trådløst for å være så brukervennlig som mulig. Appen SmartThings finnes naturligvis til både Android og iOS og kan til og med benyttes fra Samsung Family Hub. 

Hva er SmartThings?

Samsung SmartThings er et system som tilkobler dine smarte enheter og gjør at du kan styre dem via kun en app. Du trenger derfor ikke flere forskjellige apper for å kontrollere dine enheter, men kun via appen SmartThings. Uansett om de enhetene du har i dag er laget av forskjellige produsenter så kommer du til å kunne tilkoble og styre dem via SmartThings. 

SmartThings er kompatibel med flere ulike varemerker innen flere ulike områder av smarte hjem enheter: boligsikkerhet, taleaktivering, belysning, temperatur og klima. Alt for å kunne gjøre hverdagen din litt enklere. For å se en komplett liste over hvilke varemerker og produkter som er kompatible med SmartThings, klikk her.

Styr ditt smarte hjem med stemmen din

Samsung SmartThings er kompatibel med hubber med taleassistenter, som for eksempel Google Home og Amazon Alexa. Dette gjør at du kan tilkoble din taleassistent med Samsung SmartThings og deretter styre ditt smarte hjem med din egen stemme. 

1008904 Samsung Samsung SmartThings Hub V3 GP-U999SJVLGGA SmartThings Hub fra Samsung er hjertet og hjernen bak Samsung SmartThings. Hubben kobles til hjemmenettverket ditt og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter. Med appen SmartThings kan du senere skape scenarioer med dine smarte enheter og styre dem via en app, eller hvorfor ikke koble den til din taleassistent og styre ditt smarte hjem kun ved hjelp av stemmen din? *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløst og enkelt Med appen SmartThings og SmartThings Hub kan du koble sammen alle dine tilkoblede enheter fra i stort sett alle produsenter, og styre dem via en app. Du trenger derfor ikke å bruke flere ulike apper og systemer da alt kan gjøres i Samsung SmartThings. Nå kan du selv skape kombinasjoner for funksjoner og tilkoblede enheter fra ulike produsenter i en og samme kommando. Du kan for eksempel slukke alle lamper med ett tastetrykk eller talekommando, skru av kaffetrakteren og strykejernet, eller skru ned varmen når du forlater hjemmet ditt.  Du trenger ingen kabler som går fra dine enheter og til hubben da alt tilkobles trådløst for å være så brukervennlig som mulig. Appen SmartThings finnes naturligvis til både Android og iOS og kan til og med benyttes fra Samsung Family Hub.  Hva er SmartThings? Samsung SmartThings er et system som tilkobler dine smarte enheter og gjør at du kan styre dem via kun en app. Du trenger derfor ikke flere forskjellige apper for å kontrollere dine enheter, men kun via appen SmartThings. Uansett om de enhetene du har i dag er laget av forskjellige produsenter så kommer du til å kunne tilkoble og styre dem via SmartThings.  SmartThings er kompatibel med flere ulike varemerker innen flere ulike områder av smarte hjem enheter: boligsikkerhet, taleaktivering, belysning, temperatur og klima. Alt for å kunne gjøre hverdagen din litt enklere. For å se en komplett liste over hvilke varemerker og produkter som er kompatible med SmartThings, klikk her. Styr ditt smarte hjem med stemmen din Samsung SmartThings er kompatibel med hubber med taleassistenter, som for eksempel Google Home og Amazon Alexa. Dette gjør at du kan tilkoble din taleassistent med Samsung SmartThings og deretter styre ditt smarte hjem med din egen stemme.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Samsung SmartThings 3,5 6 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings