Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkningskamera fra Samsung SmartThings

Samsung SmartThings Cam

  Art.nr: 1008910
  • Høy oppløsning
  • For innendørsbruk
  • Skylagring lagrer det siste døgnet
  • Hold oversikt via mobilen
  • Trådløs

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 155,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SmartThings Cam er et kamera med høy oppløsning for bruk innendørs. Den kan benyttes for å holde et ekstra øye på barna, hunden eller katten, eller som ekstra trygghet. Med kameraet medfølger en skylagringstjeneste som lagrer video fra det seneste døgnet slik at du gå tilbake og se gjennom det du ønsker.

Full oversikt

Med SmartThings Cam kan du ha full kontroll på boligen din når du ikke er hjemme selv. Gjennom SmartThings-appen kan du se i sanntid hva som skjer der hjemme. Det medfølger også en skylagringstjeneste som lagrer video fra de siste 24 timene. Vil du øke denne grensen kan man gjøre dette til de seneste 30 dagene. 

SmartThings Cam har også en innebygd høyttaler slik at du kan prate med den eller det du ser. Kanskje er det hunden som blitt litt urolig og behøver en trøstende stemme, eller så kan det være noen uvedkommende personer som trenger å få høre at de ikke er velkommen og blir overvåket.

Styr alle dine smarte enheter med en app

I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien.

For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem.

Obs! SmartThings Hub selges separat.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

Fungerer med andre merker

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikkeå investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

1008910 Samsung Samsung SmartThings Cam GP-U999COVLBQA SmartThings Cam er et kamera med høy oppløsning for bruk innendørs. Den kan benyttes for å holde et ekstra øye på barna, hunden eller katten, eller som ekstra trygghet. Med kameraet medfølger en skylagringstjeneste som lagrer video fra det seneste døgnet slik at du gå tilbake og se gjennom det du ønsker. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full oversikt Med SmartThings Cam kan du ha full kontroll på boligen din når du ikke er hjemme selv. Gjennom SmartThings-appen kan du se i sanntid hva som skjer der hjemme. Det medfølger også en skylagringstjeneste som lagrer video fra de siste 24 timene. Vil du øke denne grensen kan man gjøre dette til de seneste 30 dagene.  SmartThings Cam har også en innebygd høyttaler slik at du kan prate med den eller det du ser. Kanskje er det hunden som blitt litt urolig og behøver en trøstende stemme, eller så kan det være noen uvedkommende personer som trenger å få høre at de ikke er velkommen og blir overvåket. Styr alle dine smarte enheter med en app I hjemmet ditt finnes det kanskje langt flere smarte produkter enn du tror. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble smartproduktene sammen og lære hjemmet ditt nye tryllekunster. SmartThings-appen fungerer med både Android og iOS og kan lastes ned kostnadsfritt fra App Store eller Play Store. I appen SmartThings kan du så styre enhetene dine; du trenger altså bare én app for å styre smarttingene dine, selv de som ikke er del av SmartThings-serien. For å komme i gang med SmartThings kreves en SmartThings Hub, som er selve hjertet og hjernen innen Samsung SmartThings. Hubben tilkobles til ditt hjemmenettverk og skaper deretter et beskyttet og upåvirket nettverk for dine smarte enheter, selv de som er fra ulike produsenter. Gjennom appen SmartThings kan du styre alle dine enheter og du trenger altså kun en eneste app for å ta kontroll over hele ditt smarte hjem. Obs! SmartThings Hub selges separat. Samsung SmartThings 3,8 46 1155 NOK 1155 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Samsung SmartThings