Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Chime (Gen 2) for Ring Doorbells og kameraer

Ring Chime (Gen 2)

  Art.nr: 1012915
  • Velg mellom 30 forskjellige lyder
  • Justerbart volum
  • Nytt og elegant design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Chime (Gen 2) kobles til på nøyaktig samme måte som forrige generasjons modell i veggkontakten og gir deg lydvarsler fra Ring Doorbells, samt kameraer så fort det er bevegelse ved døren. Så lenge det finnes et strømuttak spiller det ingen rolle hvor i huset den kobles inn. Denne generasjonens Ring Chime har et mer elegant design enn forgjengeren, noe som gjør at den smelter seg inn blant interiøret.

Hva er nytt med Chime (Gen 2)?

Den største forskjellen ligger i designet. Denne generasjonens utgave har et mer tiltalende design som passer inn overalt, i tillegg til en LED-indikator.

Hør ringeklokka hvor enn i huset du er

Med en gang noen ringer på Ring Video Doorbell eller noen bevegelser fanges opp av overvåkningskameraet fra Ring, spilles et lydsignal av. Med flere Chime-enheter strategisk plassert i hjemmet kan du være helt sikker på at du alltid hører når noe skjer, uansett hvor i huset du er.

Ikke forstyrr-modus, volumkontroll og over 30 lyder

Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret, har Chime (Gen 2) en Do Not Disturb-modus, noe som betyr at den ikke ringer når noen trykker på ringeklokken. I appen finner du også en volumkontroll og muligheten til å velge mellom over 30 forskjellige ringetoner.

1012915 1012915 Ring Ring Chime (Gen 2) 8AC1SZ-0EU0 Chime (Gen 2) kobles til på nøyaktig samme måte som forrige generasjons modell i veggkontakten og gir deg lydvarsler fra Ring Doorbells, samt kameraer så fort det er bevegelse ved døren. Så lenge det finnes et strømuttak spiller det ingen rolle hvor i huset den kobles inn. Denne generasjonens Ring Chime har et mer elegant design enn forgjengeren, noe som gjør at den smelter seg inn blant interiøret. Hva er nytt med Chime (Gen 2)? Den største forskjellen ligger i designet. Denne generasjonens utgave har et mer tiltalende design som passer inn overalt, i tillegg til en LED-indikator. Hør ringeklokka hvor enn i huset du er Med en gang noen ringer på Ring Video Doorbell eller noen bevegelser fanges opp av overvåkningskameraet fra Ring, spilles et lydsignal av. Med flere Chime-enheter strategisk plassert i hjemmet kan du være helt sikker på at du alltid hører når noe skjer, uansett hvor i huset du er. Ikke forstyrr-modus, volumkontroll og over 30 lyder Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret, har Chime (Gen 2) en Do Not Disturb-modus, noe som betyr at den ikke ringer når noen trykker på ringeklokken. I appen finner du også en volumkontroll og muligheten til å velge mellom over 30 forskjellige ringetoner. Ring 4 1 439 NOK 439 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Ring