Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Våkne og sovn naturlig med Philips Hue Candle

Philips Hue Bulb B39 E14 White Ambiance

  Art.nr: 243367
 • E14-sokkel
 • Effekt: 6 W
 • Behagelig lysregulering
 • Mindre enn 0,5 sekunder start fra standby
 • B39-design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bruk Philips Hue Candle i nattbordslampen. Den vil hjelpe deg å komme deg opp av sengen på morningen. Start dagen mykt med en varm soloppgang. Takket være den gradvis økende lysstyrken vekkes du med en følelse av å våkne av naturlig lys og slipper klingende lydsignaler. På kvelden hjelper det avkoblede varmhvite lyset med å tone ned, koble av og sovne.

Philips Hue White Ambiance hjelper deg både med å våkne og sovne på en mer behagelig måte. Den hjelper deg å få mer energi, konsentrere deg, lese og koble av. Skap rett lysmiljø for hvert tilfelle med vakkert og naturlig lys. Bruk Philips Hue-appen for å stille inn valgfri tone med hvitt lys, fra kaldt energigivende dagslys til avkoblet varmhvitt lys.

En smart lyspære

Lyspæren ene og alene vil fungere som vanlig i hvilken som helst lampe, men er mye mer enn bare det. Det er en tilleggspære for Philips Hue-belysningssystemer som lar deg styre lyset på måter du ikke trodde var mulig. Komplementer med en styreenhet og flere lamper/pærer. Koble lampen til styreenheten og oppdag de uendelige mulighetene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer for å få hele Philips Hue-opplevelsen. Opplev garantert praktisk lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt. Helt enkelt korrekt. Du trenger heller ingen kabler, en elektriker eller en installasjon.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme igang med smart belysning i hjemmet kreves en Philips Hue-styreenhet som er selve hjernen i hele systemet. Styreenheten kobles til hjemmenettverket og kommuniserer med dine Hue-lamper trådløst. Første gangen den startes søker styreenheten automatisk opp og kobler til lampene. Når installasjonen er klar laster du ned den kostnadsfrie appen Philips Hue til mobiltelefonen eller nettbrettet. Med appen styrer du hele systemet og kontrollerer lampene trådløst.

Spesifikasjoner

 • Effekt: 6 watt
 • Driftspenning (V): 220-240
 • Fargetemperatur: 4000 K
 • Form: Candle
 • Lysstrøm: 470 lumen
 • Sokkel: E14
 • Livslengde: 25000 timer
 • Dimbar: Ja
 • Instant on: Ja
243367 243367 Philips Philips Hue Bulb B39 E14 White Ambiance 929001301401 Bruk Philips Hue Candle i nattbordslampen. Den vil hjelpe deg å komme deg opp av sengen på morningen. Start dagen mykt med en varm soloppgang. Takket være den gradvis økende lysstyrken vekkes du med en følelse av å våkne av naturlig lys og slipper klingende lydsignaler. På kvelden hjelper det avkoblede varmhvite lyset med å tone ned, koble av og sovne.Philips Hue White Ambiance hjelper deg både med å våkne og sovne på en mer behagelig måte. Den hjelper deg å få mer energi, konsentrere deg, lese og koble av. Skap rett lysmiljø for hvert tilfelle med vakkert og naturlig lys. Bruk Philips Hue-appen for å stille inn valgfri tone med hvitt lys, fra kaldt energigivende dagslys til avkoblet varmhvitt lys. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En smart lyspære Lyspæren ene og alene vil fungere som vanlig i hvilken som helst lampe, men er mye mer enn bare det. Det er en tilleggspære for Philips Hue-belysningssystemer som lar deg styre lyset på måter du ikke trodde var mulig. Komplementer med en styreenhet og flere lamper/pærer. Koble lampen til styreenheten og oppdag de uendelige mulighetene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer for å få hele Philips Hue-opplevelsen. Opplev garantert praktisk lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt. Helt enkelt korrekt. Du trenger heller ingen kabler, en elektriker eller en installasjon. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme igang med smart belysning i hjemmet kreves en Philips Hue-styreenhet som er selve hjernen i hele systemet. Styreenheten kobles til hjemmenettverket og kommuniserer med dine Hue-lamper trådløst. Første gangen den startes søker styreenheten automatisk opp og kobler til lampene. Når installasjonen er klar laster du ned den kostnadsfrie appen Philips Hue til mobiltelefonen eller nettbrettet. Med appen styrer du hele systemet og kontrollerer lampene trådløst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spesifikasjoner Effekt: 6 wattDriftspenning (V): 220-240Fargetemperatur: 4000 KForm: CandleLysstrøm: 470 lumenSokkel: E14Livslengde: 25000 timerDimbar: JaInstant on: Ja Philips Hue 4,3 3 319 NOK 319 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Philips Hue