Philips Hue lysslynge for utendørsbruk

Philips Hue Outdoor Strip 2m White/Color

  Art.nr: 1007993
  • 2 meter
  • 16 millioner farger
  • Dimmerfunksjon
  • Passer til Philips Hue-systemer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue Ambiance Outdoor Strip er en fleksibel lysslynge for utendørsbruk, som kan bøyes og formes sånn du ønsker det. Ambiance Outdoor Strip er en lysslynge på 2 meter som du kan feste i stort sett hva som helst, langs med gangen, veggen, balkonggjerdet eller hvor du vil. Med 16 millioner farger og dimmerfunksjon er den ultimat for å lyse opp hagen din når det begynner å skumre.

Flytt lyset ut

Hvorfor bare ha automatiserte lys innendørs når du også kan ha det utendørs, i hagen eller på balkongen? Philips Hue Ambiance Outdoor Strip tåler all slags vær og står imot både regn og -20 grader, hvilket gjør den perfekt tilpasset for å ha utendørs året rundt. Gjennom å koble lysslyngen til ditt Philips Hue-system kan du styre lyset gjennom Philips Hue-appen som finnes tilgjengelig til både Android og iOS.

Skap dit eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Kontroller lyser selv når du ikke er hjemme

Er du usikker på om du slukket lyset før du dro hjemmefra, eller er det noen hjemme som ofte glemmer å skru av lyset? Eller vil du komme hjem til et opplyst hjem? Med Philips Hue-appen kan du styre belysningen din via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologien kan du slukke og tenne belysningen i hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan til og med programmere det sånn at lampene tennes når du kommer hjem og slukkes når du går hjemmefra. 

16 millioner farger

I Philips Hue-appen kan du velge og vrake blant 16 millioner farger og 50 000 nyanser av varmt og kaldt lys. Dette gir deg uendelige valgmuligheter og gjør at du kan lyssette uteplassen din akkurat sånn som du ønsker. Hvorfor ikke endre lys etter humøret, eller været?

Sett lys på det du vil

Philips Hue Ambiance Outdoor Strip har medfølgende klemmer og skruer som gjør at du kan feste den fem meter lange lysslyngen i prinsipp hvor du vil. Lysslyngen har et særskilt belegg som sprer lyset, hvilket gjør at lyset alltid er behagelig uansett om du vil ha direkte eller indirekte lys og du behøver aldri å skjule slyngen.

1007993 Philips Philips Hue Outdoor Strip 2m White/Color 929001818702 Philips Hue Ambiance Outdoor Strip er en fleksibel lysslynge for utendørsbruk, som kan bøyes og formes sånn du ønsker det. Ambiance Outdoor Strip er en lysslynge på 2 meter som du kan feste i stort sett hva som helst, langs med gangen, veggen, balkonggjerdet eller hvor du vil. Med 16 millioner farger og dimmerfunksjon er den ultimat for å lyse opp hagen din når det begynner å skumre. Flytt lyset ut Hvorfor bare ha automatiserte lys innendørs når du også kan ha det utendørs, i hagen eller på balkongen? Philips Hue Ambiance Outdoor Strip tåler all slags vær og står imot både regn og -20 grader, hvilket gjør den perfekt tilpasset for å ha utendørs året rundt. Gjennom å koble lysslyngen til ditt Philips Hue-system kan du styre lyset gjennom Philips Hue-appen som finnes tilgjengelig til både Android og iOS. Skap dit eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. Kontroller lyser selv når du ikke er hjemme Er du usikker på om du slukket lyset før du dro hjemmefra, eller er det noen hjemme som ofte glemmer å skru av lyset? Eller vil du komme hjem til et opplyst hjem? Med Philips Hue-appen kan du styre belysningen din via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologien kan du slukke og tenne belysningen i hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan til og med programmere det sånn at lampene tennes når du kommer hjem og slukkes når du går hjemmefra.  16 millioner farger I Philips Hue-appen kan du velge og vrake blant 16 millioner farger og 50 000 nyanser av varmt og kaldt lys. Dette gir deg uendelige valgmuligheter og gjør at du kan lyssette uteplassen din akkurat sånn som du ønsker. Hvorfor ikke endre lys etter humøret, eller været? Sett lys på det du vil Philips Hue Ambiance Outdoor Strip har medfølgende klemmer og skruer som gjør at du kan feste den fem meter lange lysslyngen i prinsipp hvor du vil. Lysslyngen har et særskilt belegg som sprer lyset, hvilket gjør at lyset alltid er behagelig uansett om du vil ha direkte eller indirekte lys og du behøver aldri å skjule slyngen. Philips Hue 5 1 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue