IP-klassifisert bevegelsessensor for utendørsbruk

Philips Hue Outdoor Sensor

  Art.nr: 1007932
  • Passer til Philips Hue-system
  • Trådløs
  • IP54
  • Batteridrevet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue Outdoor Sensor er en bevegelsessensor for utendørsbruk som du kobler sammen med ditt Philips Hue-system. Sensoren er IP54-klassifisert, hvilket gjør at den tåler alle værforhold. Koble sensoren til din Philips Hue-brygge så kan du la sensoren styre dine utendørslamper automatisk.

Tåler alle værforhold

Sensoren er IP54-klassifisert, hvilket innebærer at den er både støvtett og tåler vannsprut som regn og nedbør. Dette gjør at sensoren kan stå ute gjennom hele året.

Bestem selv hvilke lamper som skal lyse

Via Philips Hue-appen konfigurerer du sensoren og stiller inn dagslys- og bevegelsesfølsomheten etter dine egne ønsker. I Philips Hue-appen kan du stille inn hvilke lamper som skal tennes, både utendørs og innendørs. Du kan også velge hvilken lysinnstilling som skal aktiveres når noen går forbi sensoren. Takket være et innebygd skumringsmodus så sikkerstilles det at lampene kun tennes når det er mørkt ute, og på den måten sparer du energi og slipper at lampene tennes når det fremdeles er lyst ute.

Plasser sensoren der du vil

I pakken medfølger det flere ulike monteringskomponenter sånn at du kan montere sensoren på en flat vegg, i ett ytter- eller innerhjørne, du kan til og med montere sensoren på en stolpe eller takrenne. Ettersom bevegelsessensoren dessuten er batteridrevet og trådløs, så kan du plassere den akkurat hvor du vil i hjemmet.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

1007932 Philips Philips Hue Outdoor Sensor 929001975801 Philips Hue Outdoor Sensor er en bevegelsessensor for utendørsbruk som du kobler sammen med ditt Philips Hue-system. Sensoren er IP54-klassifisert, hvilket gjør at den tåler alle værforhold. Koble sensoren til din Philips Hue-brygge så kan du la sensoren styre dine utendørslamper automatisk. Tåler alle værforhold Sensoren er IP54-klassifisert, hvilket innebærer at den er både støvtett og tåler vannsprut som regn og nedbør. Dette gjør at sensoren kan stå ute gjennom hele året. Bestem selv hvilke lamper som skal lyse Via Philips Hue-appen konfigurerer du sensoren og stiller inn dagslys- og bevegelsesfølsomheten etter dine egne ønsker. I Philips Hue-appen kan du stille inn hvilke lamper som skal tennes, både utendørs og innendørs. Du kan også velge hvilken lysinnstilling som skal aktiveres når noen går forbi sensoren. Takket være et innebygd skumringsmodus så sikkerstilles det at lampene kun tennes når det er mørkt ute, og på den måten sparer du energi og slipper at lampene tennes når det fremdeles er lyst ute. Plasser sensoren der du vil I pakken medfølger det flere ulike monteringskomponenter sånn at du kan montere sensoren på en flat vegg, i ett ytter- eller innerhjørne, du kan til og med montere sensoren på en stolpe eller takrenne. Ettersom bevegelsessensoren dessuten er batteridrevet og trådløs, så kan du plassere den akkurat hvor du vil i hjemmet. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. Philips Hue 5 2 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue