Spotlight til utendørs bruk til Philips Hue system

Philips Hue Lily XL Spotlight Extension

  Art.nr: 1011075
  • Kobles til eksisterende Philips Hue-bro
  • Velg mellom 16 millioner farger
  • IP56-klassifisert
  • Aluminium av høy kvalitet
  • Kompatibel med Google Assistant og Apple Homekit

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 399,-

Delbetal fra 162,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Utvid Philips Hue-systemet og nyt smart utendørsbelysning med Hue Lily XL Spotlight. Den har LED-belysning med fargestøtte, som gir deg muligheten tilå velge mellom 16 millioner farger. Bruk Philips Hue-belysning til å gjøre hjemmet klart for ferier og helligdager: Klare røde og grønne lys til juletiden, diskre vårfarger, eller en uhyggelig glød som gjør hjemmet til de skumleste i gaten på Halloween-natten. Denne utendørslampen fra Philips Hue er utformet i samsvar med IP56-klassifisering og materialet i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen. 

Merk at HUE Lily XL Spotlight må kobles til eksisterende strømforsyning for HUE utendørsbelysning samt HUE-bro.

Koble til Philips Hue-bro

For å kunne komme igang med smartbelysning i hjemmet kreves en Philips Hue-bro, selve hjernen i systemet. Når Lily XL Spotlight er koblet til bryggen kan du styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen.

Fleksibel design 

Spotlighten Lily XL kan tilpasses dine ønsker. Plasser amaturen på terrassen eller i hagen og fremheve selv de største gjenstandene i hagen, slik som trær, statuer og fontener. 

For utendørs bruk 

Lily XL Sportlight er en kraftfull sportlight som er spesielt laget for utendørs bruk med IP56 klassifisering. IP56 klassifisering betyr at den beskyttet mot vannsprut med lavt trykk fra alle retninger. 

Philips Hue App

Med Philips Hue belysning har magien ingen begrensning. Velg mellom 16 millioner farger og tilpass belysningen for å fremheve hagen akkurat som du vil. Eller hvorfor ikke skape en herlig feststemning med en dyp og glødende favorittfarge? 

Philips Hue Bridge medfølger ikke, men selges separat. 

1011075 Philips Philips Hue Lily XL Spotlight Extension 915005842601 Utvid Philips Hue-systemet og nyt smart utendørsbelysning med Hue Lily XL Spotlight. Den har LED-belysning med fargestøtte, som gir deg muligheten tilå velge mellom 16 millioner farger. Bruk Philips Hue-belysning til å gjøre hjemmet klart for ferier og helligdager: Klare røde og grønne lys til juletiden, diskre vårfarger, eller en uhyggelig glød som gjør hjemmet til de skumleste i gaten på Halloween-natten. Denne utendørslampen fra Philips Hue er utformet i samsvar med IP56-klassifisering og materialet i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen.  Merk at HUE Lily XL Spotlight må kobles til eksisterende strømforsyning for HUE utendørsbelysning samt HUE-bro. Koble til Philips Hue-bro For å kunne komme igang med smartbelysning i hjemmet kreves en Philips Hue-bro, selve hjernen i systemet. Når Lily XL Spotlight er koblet til bryggen kan du styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen. Fleksibel design  Spotlighten Lily XL kan tilpasses dine ønsker. Plasser amaturen på terrassen eller i hagen og fremheve selv de største gjenstandene i hagen, slik som trær, statuer og fontener.  For utendørs bruk  Lily XL Sportlight er en kraftfull sportlight som er spesielt laget for utendørs bruk med IP56 klassifisering. IP56 klassifisering betyr at den beskyttet mot vannsprut med lavt trykk fra alle retninger.  Philips Hue App Med Philips Hue belysning har magien ingen begrensning. Velg mellom 16 millioner farger og tilpass belysningen for å fremheve hagen akkurat som du vil. Eller hvorfor ikke skape en herlig feststemning med en dyp og glødende favorittfarge?  Philips Hue Bridge medfølger ikke, men selges separat.  Philips Hue 5 1 1399 NOK 1399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue