Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

TV-lysslynge som reagerer i sanntid

Philips Hue Lightstrip Pixelated TV 55" EU

  Art.nr: 1014907
  • Passer til 55–60" TV-er
  • Inkluderer strømforsyning og feste
  • Synker fargene på TV-en din i sanntid
  • Krever Hue Bridge og Hue Sync Box

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

1 969,-

Delbetal fra 209,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Løft surroundbelysningen i hjemmet ditt med Philips Hue Lightstrip Pixelated TV. Denne LED-lysslyngen lysprojiserer i sanntid og følger innholdet på hele skjermen for å levere en oppslukende fullskjermopplevelse som er helt unik. Den kobles sammen med Hue Bidge og Hue Sync, en enkel installasjonsprosess. Feste medfølger i pakken. Opplev den magiske effekten av smart surroundbelysning.

Bland farger sømløst

Skap en sømløs blanding av flere lysfarger i en eneste LED-lysslynge. Fargene endres naturlig og kaster lys mot veggen bak TV-en din for en helt unik og vakker effekt.

Surroundbelysning

Opplev den magiske effekten av surroundbelysning! Med 45° lysprojisering reagerer Play Gradient Lightstrip på innholdet på hele TV-en din i sanntid. Det gir fengslende seer- og spillopplevelser.

Nyskapende hjemmeunderholdning

Philips Hue er det eneste smartbelysningsmerket som enkelt synker den fargekompatible smartbelysningen din med filmer og spill. Det gir en fengslende underholdningsopplevelse! Den nyskapende Hue Sync-teknologien fanger opp innholdet du ser på og oversetter det til et lysskript som skaper fargerike mønstre i rommet ditt.

Enkel installasjon

Philips Hue Play Gradient Lighstrip er designet for TV-underholdning. LED-lysslyngen finnes i tre størrelser som passer til TV-er fra 55" og oppover. Fester er inkludert, noe som gjør installasjonen rask og enkel.

Tre størrelser for perfekt tilpasning

Philips Hue Play Gradient Lighstrip finnes i tre størrelser. Den minste passer for TV-er mellom 55 og 60". Neste størrelse passer for TV-er mellom 65 og 70", mens den lengste lysslyngen passer for TV-er på 75" og oppover. Hvis TV-en din ligger midt imellom størrelsesanbefalingene bør du velge den mindre størrelsen. For en 62" TV passer altså 55" lysslyngen best. 

Krever Hue Bridge og Hue Sync

Philips Hue Play Gradient Lighstrip krever Philips Hue Play HDMI Sync Box, mobilappen Hue Sync og en Hue Bridge. Med Hue Bridge kan du også legge til opptil femti smartpærer og annet smarttilbehør i hele hjemmet ditt, stille inn timere og rutiner og styre hjemmebelysningen uansett hvor i verden du befinner deg. Philips Hue Play HDMI Sync Box og Hue Bridge selges separat.

1014907 1014907 Philips Philips Hue Lightstrip Pixelated TV 55" EU 929002422701 Løft surroundbelysningen i hjemmet ditt med Philips Hue Lightstrip Pixelated TV. Denne LED-lysslyngen lysprojiserer i sanntid og følger innholdet på hele skjermen for å levere en oppslukende fullskjermopplevelse som er helt unik. Den kobles sammen med Hue Bidge og Hue Sync, en enkel installasjonsprosess. Feste medfølger i pakken. Opplev den magiske effekten av smart surroundbelysning.Bland farger sømløstSkap en sømløs blanding av flere lysfarger i en eneste LED-lysslynge. Fargene endres naturlig og kaster lys mot veggen bak TV-en din for en helt unik og vakker effekt.SurroundbelysningOpplev den magiske effekten av surroundbelysning! Med 45° lysprojisering reagerer Play Gradient Lightstrip på innholdet på hele TV-en din i sanntid. Det gir fengslende seer- og spillopplevelser.Nyskapende hjemmeunderholdningPhilips Hue er det eneste smartbelysningsmerket som enkelt synker den fargekompatible smartbelysningen din med filmer og spill. Det gir en fengslende underholdningsopplevelse! Den nyskapende Hue Sync-teknologien fanger opp innholdet du ser på og oversetter det til et lysskript som skaper fargerike mønstre i rommet ditt.Enkel installasjonPhilips Hue Play Gradient Lighstrip er designet for TV-underholdning. LED-lysslyngen finnes i tre størrelser som passer til TV-er fra 55" og oppover. Fester er inkludert, noe som gjør installasjonen rask og enkel.Tre størrelser for perfekt tilpasningPhilips Hue Play Gradient Lighstrip finnes i tre størrelser. Den minste passer for TV-er mellom 55 og 60". Neste størrelse passer for TV-er mellom 65 og 70", mens den lengste lysslyngen passer for TV-er på 75" og oppover. Hvis TV-en din ligger midt imellom størrelsesanbefalingene bør du velge den mindre størrelsen. For en 62" TV passer altså 55" lysslyngen best. Krever Hue Bridge og Hue SyncPhilips Hue Play Gradient Lighstrip krever Philips Hue Play HDMI Sync Box, mobilappen Hue Sync og en Hue Bridge. Med Hue Bridge kan du også legge til opptil femti smartpærer og annet smarttilbehør i hele hjemmet ditt, stille inn timere og rutiner og styre hjemmebelysningen uansett hvor i verden du befinner deg. Philips Hue Play HDMI Sync Box og Hue Bridge selges separat. Philips Hue 4 1 1969 NOK 1969 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue