Philips Hue Lightstrip Outdoor 2m EU - 2 meter Philips Hue-lyslist for utendørs bruk
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2 meter Philips Hue-lyslist for utendørs bruk

Philips Hue Lightstrip Outdoor 2m EU

  Art.nr: 1013841
  • Lengde: 5 meter
  • 16 millioner farger
  • Dimmefunksjon
  • For Philips Hue-system
  • Hue Bridge selges separat

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 2 meter
2
5

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue Lightstrip Outdoor er et fleksibelt lyssystem beregnet for utendørsbruk, som både kan bøyes og formes etter eget ønske. Lyslisten er 2 meter lang og kan festes hvor som helst, uansett om det er langs gangen, veggen, gelenderet eller rundt plattingen. Med 16 millioner farger og en dimmerfunksjon er Lightstrip Outdoor perfekt for å lyse opp hagen eller huset når natten kommer.

Lys opp med flotte farger utendørs

Hvem har sagt at Philips Hue kun kan brukes innendørs? Denne lyslisten kan nemlig brukes utendørs og tåler all slags vær året rundt, uansett om det regner eller om det er -20°C på vinteren.  Ved å koble lyslisten til ditt Philips Hue-system, kan lyset styres via Philips Hue-appen- Denne er appen er tilgjengelig for både Android og iOS.

Smart hjemmebelysning

Ved å koble Lightstrip Outdoor til Hue Bridge som er tilkoblet internett, kommuniserer hovedenheten trådløst med Philips Hue-systemet. 

Første gangen det startes søker Bridge Automatisk opp lampene og kobler de til. Når lyslisten er tilkoblet og installasjonen er ferdig, laster du ned Philips Hue-appen til enten en mobiltelefon eller et nettbrett og dermed kan du styre hele systemet trådløst.

Philips Hue Bridge selges separat.

Ha full kontroll selv om du ikke er hjemme

Er du usikker på om du skrudde av lyset før du gikk ut døra? Vil du komme hjem til full belysning? Ved hjelp av Philips Hue-appen kan du styre lyset via smarttelefonen, selv om du ikke er hjemme. Takket være geofencing-teknologi kan du skru av og på lyset hjemme, selv om du f.eks. er på jobb eller på vei hjem. Du kan også legge inn tidsstyring slik at lyset slukkes med en gang du går ut døra eller skrus på når du kommer hjem.

16 millioner farger

I Philips Hue-appen kan du velge og vrake blant 16 millioner farger og 50 000 nyanser av varmt og kaldt lys. Du får med andre ord uendelig med valgmuligheter! Hvorfor ikke endre fargen på lyset etter været eller rett og slett humøret?

Lys opp hva du vil

Philips Hue Lightstrip Outdoor har medfølgende klemmer og skruer som gjør at du i prinsippet kan feste lyslisten nøyaktig der du selv ønsker. Lyslisten sprer lyset jevnt med god glød, som gjør at lyset er behagelig og at samtidig ikke behøver å skjule listen.

Google Assistant-kompatibel

Ved hjelp av Google Assistant, kan du styre Philips Heu-systemet ved hjelp av stemmen. På den måten slipper du å lete etter strømbryteren eller telefonen.

Apple Homekit-kompatibel

Philips Hue-system gjør at du kan justere lyset slik du vil ha rett fra telefonen og er kompatibel med Apple Homekit.

I emballasjen:

  • Philips Hue Lightstrip Outdoor 5 m
  • Strømadapter
  • Klemmer og skruer