Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2 stk E14 Philips Hue Kron lyspærer

Philips Hue Bulbs B39 E14 White 2-set

  Art.nr: 243369
  • E14-sockel
  • Effekt: 6 W
  • B39-design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Legg til Philips Hue White Ambiance kron-lyspære til ditt system, for å forbedre atmosfæren med nyanser av lys. Alt fra et kaldere hvitt lys til mer varmt hvitt lys, og den hjelpe deg med å stå opp, slappe av, lese, konsentrere og gi energi.

Stå opp og sovner naturlig

Bruk Philips Hue som sitt eget oppvarmingslys og våk opp mykt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset langsomt og gradvis øke lysintensiteten, noe som gir deg følelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen gå gradvis ut som en naturlig måte når du vil slappe av eller sove. 

Lyset påvirker humøret og oppførselen

Med Phillips Hue kan du tilpasse dine daglige rutiner for å nyte hvert eneste øyeblikk. Hopp over morgenkaffen og gjør deg klar for dagen med kaldt og lyst dagslys for å styrke kroppen og sjelen. Hold fokuset med fint og klart hvitt lys, eller slapp av meg et mykt hvitt lys og en perfekt avslutning på dage. 

Philips Hue Bridge

Lyskildene kobles trådløst til HUE Bridge i ditt hjemmenettverk, slik at du enkelt kan styre belysningen direkte fra nettbrettet eller din Smartphone. Den kjøpes separat. 

243369 243369 Philips Philips Hue Bulbs B39 E14 White 2-set 929001301402 Legg til Philips Hue White Ambiance kron-lyspære til ditt system, for å forbedre atmosfæren med nyanser av lys. Alt fra et kaldere hvitt lys til mer varmt hvitt lys, og den hjelpe deg med å stå opp, slappe av, lese, konsentrere og gi energi. Stå opp og sovner naturlig Bruk Philips Hue som sitt eget oppvarmingslys og våk opp mykt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset langsomt og gradvis øke lysintensiteten, noe som gir deg følelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen gå gradvis ut som en naturlig måte når du vil slappe av eller sove.  Lyset påvirker humøret og oppførselen Med Phillips Hue kan du tilpasse dine daglige rutiner for å nyte hvert eneste øyeblikk. Hopp over morgenkaffen og gjør deg klar for dagen med kaldt og lyst dagslys for å styrke kroppen og sjelen. Hold fokuset med fint og klart hvitt lys, eller slapp av meg et mykt hvitt lys og en perfekt avslutning på dage.  Philips Hue Bridge Lyskildene kobles trådløst til HUE Bridge i ditt hjemmenettverk, slik at du enkelt kan styre belysningen direkte fra nettbrettet eller din Smartphone. Den kjøpes separat.  Philips Hue 5 5 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue