Smart utendørslampe for Philips Hue

Philips Hue Impress Small Lantern White/Color

  Art.nr: 1007896
  • Passer med Philips Hue-system
  • 16 millioner farger
  • Dimmerfunksjon
  • Styr belysningen med mobiltelefonen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Design ditt utendørsområde med Philips Hue Impress Small Lantern. Med dimmerfunksjon og 16 millioner farger kan du lyssette utendørsområdet ditt akkurat sånn du ønsker. Koble lampen til Philips Hue-bryggen så kan du styre lampen når du ikke er hjemme gjennom Hue-appen på din smarttelefon og til og med sette opp spesifikke skjemaer for når den skal være av eller på. Med Philips Hue behøver du aldri mer kommer hjem til et mørkt hjem.

Få det lyset du ønsker

Med 16 millioner farger og en mengde varianter av varmt og kaldt lys kan du lyssette utendørsområdene dine akkurat som du ønsker. Lampen har en dimmerfunksjon som gjør at du kan tilpasse lyset akkurat sånn du vil.

Koble lampen til bevegelsessensoren Philips Outdoor Sensor for at den skal skru seg på når den merker bevegelse, eller styr den gjennom Philips Hue-appen og legg skjemaer for belysningen sånn at du slipper å komme hjem til et mørkt hus.

Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet, for at den skal fungere optimalt for utendørsbruk. Den høye kvaliteten gjør at lampen er IP44-klassifisert, hvilket innebærer at den er beskyttet mot vannsprut og passer dermed utmerket å ha utendørs.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

1007896 Philips Philips Hue Impress Small Lantern White/Color 915005730601 Design ditt utendørsområde med Philips Hue Impress Small Lantern. Med dimmerfunksjon og 16 millioner farger kan du lyssette utendørsområdet ditt akkurat sånn du ønsker. Koble lampen til Philips Hue-bryggen så kan du styre lampen når du ikke er hjemme gjennom Hue-appen på din smarttelefon og til og med sette opp spesifikke skjemaer for når den skal være av eller på. Med Philips Hue behøver du aldri mer kommer hjem til et mørkt hjem. Få det lyset du ønsker Med 16 millioner farger og en mengde varianter av varmt og kaldt lys kan du lyssette utendørsområdene dine akkurat som du ønsker. Lampen har en dimmerfunksjon som gjør at du kan tilpasse lyset akkurat sånn du vil. Koble lampen til bevegelsessensoren Philips Outdoor Sensor for at den skal skru seg på når den merker bevegelse, eller styr den gjennom Philips Hue-appen og legg skjemaer for belysningen sånn at du slipper å komme hjem til et mørkt hus. Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet, for at den skal fungere optimalt for utendørsbruk. Den høye kvaliteten gjør at lampen er IP44-klassifisert, hvilket innebærer at den er beskyttet mot vannsprut og passer dermed utmerket å ha utendørs. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. Philips Hue 949 NOK 949 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue