Smart sokkellampe for utendørsbruk

Philips Hue Impress Pedestal Base White/Color

  Art.nr: 1007863
  • Sokkellampe
  • 16 millioner farger
  • Dimmerfunksjon
  • Passer til Philips Hue-systemer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 295,-

Delbetal fra 153,-/mnd Info

Info
Philips HUE IMPRESS White/Color Ambiance Pedestal Base Unit
Smart sokkellampe for utendørsbruk

1 295,-


  • pris: 2 444,-
Legg pakken i handlevognen
Philips HUE IMPRESS White/Color Ambiance Pedestal Base Unit
Smart sokkellampe for utendørsbruk

1 295,-


  • pris: 1 764,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nyt den smarte belysningen i hagen, på balkongen eller på uteplassen året rundt. Philips Hue Impress er en sokkellampe fra Philips Hue for utendørsbruk. Lampen tåler all slags vær, har dimmerfunksjon og med 16 millioner farger til din disposisjon kan du alltid skape en kreativ og unik belysning på uteplassen din - året rundt.

I pakken inngår en lampe med tilhørende kabler, sånn at du kan installere lampen direkte og koble den opp imot din Philips Hue-brygge. Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre og kontrollere belysningen din, selv når du ikke er hjemme.

Smart utendørsbelysning

Gjennom Philips Hue-appen kan du gjennom ett tastetrykk styre din smarte utendørsbelysning. Legg skjemaer for belysningen sånn at den alltid er tent når du kommer hjem, eller hvorfor ikke styre den i sanntid? Med appen kan du spare dine favorittinnstillinger for belysningen og enkelt hente den igjen med et tastetrykk når du vil.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Philips Hue-systemet er kompatibelt med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, sånn at du kan styre belysningen med stemmen.

Tåler alle værforhold

Utendørsbelysning er ikke bare for vinterens mørke måneder eller sommerens hagefester, med Philips Hue Impress sokkellampe kan du nyte perfekt belysning utendørs. Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høyeste kvalitet og er IP65-klassifisert, for å kunne stå imot alle ulike værforhold. Lampen kan vise 16 millioner forskjellige farger og både varmt og kaldt hvitt lys, hvilket gjør den optimal for alle tilfeller du vil lyse opp uteplassen.

Kontroller lyser selv når du ikke er hjemme

Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre belysningen din via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologien kan du slukke og tenne belysningen i hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan til og med programmere det sånn at lampene tennes når du kommer hjem og slukkes når du går hjemmefra. 

1007863 Philips Philips Hue Impress Pedestal Base White/Color 915005766501 Nyt den smarte belysningen i hagen, på balkongen eller på uteplassen året rundt. Philips Hue Impress er en sokkellampe fra Philips Hue for utendørsbruk. Lampen tåler all slags vær, har dimmerfunksjon og med 16 millioner farger til din disposisjon kan du alltid skape en kreativ og unik belysning på uteplassen din - året rundt. I pakken inngår en lampe med tilhørende kabler, sånn at du kan installere lampen direkte og koble den opp imot din Philips Hue-brygge. Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre og kontrollere belysningen din, selv når du ikke er hjemme. Smart utendørsbelysning Gjennom Philips Hue-appen kan du gjennom ett tastetrykk styre din smarte utendørsbelysning. Legg skjemaer for belysningen sånn at den alltid er tent når du kommer hjem, eller hvorfor ikke styre den i sanntid? Med appen kan du spare dine favorittinnstillinger for belysningen og enkelt hente den igjen med et tastetrykk når du vil. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. Philips Hue-systemet er kompatibelt med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, sånn at du kan styre belysningen med stemmen. Tåler alle værforhold Utendørsbelysning er ikke bare for vinterens mørke måneder eller sommerens hagefester, med Philips Hue Impress sokkellampe kan du nyte perfekt belysning utendørs. Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høyeste kvalitet og er IP65-klassifisert, for å kunne stå imot alle ulike værforhold. Lampen kan vise 16 millioner forskjellige farger og både varmt og kaldt hvitt lys, hvilket gjør den optimal for alle tilfeller du vil lyse opp uteplassen. Kontroller lyser selv når du ikke er hjemme Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre belysningen din via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologien kan du slukke og tenne belysningen i hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Du kan til og med programmere det sånn at lampene tennes når du kommer hjem og slukkes når du går hjemmefra.  Philips Hue 1295 NOK 1295 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue