Påbyggingslampe til Philips Hue Impress sokkellampe

Philips Hue Impress Pedestal Add-On White/Color

  Art.nr: 1007904
  • Passer til Philips Hue-system
  • 16 millioner farger
  • Dimmerfunksjon
  • Styr med mobiltelefonen
  • Støpt i aluminium

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nyt en smart utendørsbelysning i hagen din, på balkongen eller uteplassen året rundt. Impress Pedestal er en solid sokkellampe som tåler all slags vær og er spesialisert for utendørsbruk. Lampen har dimmerfunksjon og med 16 millioner farger til din disposisjon kan du alltid skape kreative og unike atmosfærer på uteplassen - året rundt.

Philips Hue Impress Pedestal Add-on er en påbyggingslampe til Impress basepakken. I pakken medfølger det en kabel og kontakt for å sammenkoble lampen med basepakken.

Smart utendørsbelysning

Gjennom Philips Hue-appen kan du via ett tastetrykk styre din smarte utendørsbelysning. Skjemalegg belysningen sånn at lampene alltid er tent når du kommer hjem, eller hvorfor ikke styre lampene i sanntid? Med appen kan du lagre dine favorittinnstillinger for belysningen og enkelt hente dem fram med ett fingertrykk når du ønsker det.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Philips Hue-systemet er kompatibelt med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, sånn at du kan styre belysningen med stemmen.

Observer at Philips Hue-bryggen og basepakken for Philips Hue Impress Pedestal selges separat.

Tåler alle værforhold

Utendørsbelysning er ikke bare for vinterens mørke måneder eller sommerens hagefester, med Philips Hue's Impress sokkellampe kan du nyte en perfekt utendørsbelysning året rundt. Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet og er IP65-klassifisert for å kunne stå imot alle værforhold. Lampen kan vise 16 millioner ulike farger og både varmt og kaldt hvitt lys, hvilket gjør den optimal  for alle tilfellene du ønsker å lyse opp uteplassen.

Kontroller lyset med mobiltelefonen når du ikke er hjemme

Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre belysningen via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologi kan du slukke og skru på belysningen i hjemmet ditt selv når du ikke er der. Du kan også programmere inn sånn at lampen tennes når du kommer hjem og slukkes når du drar hjemmefra.

1007904 Philips Philips Hue Impress Pedestal Add-On White/Color 915005731301 Nyt en smart utendørsbelysning i hagen din, på balkongen eller uteplassen året rundt. Impress Pedestal er en solid sokkellampe som tåler all slags vær og er spesialisert for utendørsbruk. Lampen har dimmerfunksjon og med 16 millioner farger til din disposisjon kan du alltid skape kreative og unike atmosfærer på uteplassen - året rundt. Philips Hue Impress Pedestal Add-on er en påbyggingslampe til Impress basepakken. I pakken medfølger det en kabel og kontakt for å sammenkoble lampen med basepakken. Smart utendørsbelysning Gjennom Philips Hue-appen kan du via ett tastetrykk styre din smarte utendørsbelysning. Skjemalegg belysningen sånn at lampene alltid er tent når du kommer hjem, eller hvorfor ikke styre lampene i sanntid? Med appen kan du lagre dine favorittinnstillinger for belysningen og enkelt hente dem fram med ett fingertrykk når du ønsker det. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. Philips Hue-systemet er kompatibelt med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, sånn at du kan styre belysningen med stemmen. Observer at Philips Hue-bryggen og basepakken for Philips Hue Impress Pedestal selges separat. Tåler alle værforhold Utendørsbelysning er ikke bare for vinterens mørke måneder eller sommerens hagefester, med Philips Hue's Impress sokkellampe kan du nyte en perfekt utendørsbelysning året rundt. Lampen er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet og er IP65-klassifisert for å kunne stå imot alle værforhold. Lampen kan vise 16 millioner ulike farger og både varmt og kaldt hvitt lys, hvilket gjør den optimal  for alle tilfellene du ønsker å lyse opp uteplassen. Kontroller lyset med mobiltelefonen når du ikke er hjemme Med Philips Hue-appen kan du enkelt styre belysningen via smarttelefonen din når du ikke er hjemme. Via geofencing-teknologi kan du slukke og skru på belysningen i hjemmet ditt selv når du ikke er der. Du kan også programmere inn sånn at lampen tennes når du kommer hjem og slukkes når du drar hjemmefra. Philips Hue 1149 NOK 1149 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue